Ασημακόπουλος: «Το μπάσκετ χρειάζεται restart με πρόγραμμα, σχέδιο δράσης και πλάνο ολικής επαναφοράς» (pic)

Ο αντιπρόεδρος του Μίλωνα Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος πήρε θέση δημόσια για το μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες, το πώς κινούνται οι ομάδες, αλλά και το οικονομικό τους περιβάλλον, εστιάζοντας παράλληλα στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ασημακόπουλος: «Το μπάσκετ χρειάζεται restart με πρόγραμμα, σχέδιο δράσης και πλάνο ολικής επαναφοράς» (pic)

Με το κλίμα αβεβαιότητας να εντείνεται στο άθλημα, αρκετές ομάδες αποσύρονται από τις εθνικές κατηγορίες μη μπορώντας να αντέξουν τα έξοδα σε ένα πολύ σφιχτό οικονομικό περιβάλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αντιπρόεδρος του Μίλωνα, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος ο οποίος αναλαμβάνοντας να τρέξει την ομάδα, έχει θέσει ως στόχο τη δυναμική επάνοδο του ιστορικού σωματείου στα μπασκετικά δρώμενα, έχοντας υλοποιήσει ήδη ουσιαστικές ενέργειες (μεταγραφές Πέττα, Μπένου, παραμονή Ψηλέα, ανανέωση coach Καραγιάννη, έμφαση σε marketing και στις υποδομές), σχολίασε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καθώς και το ζοφερό μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως σημειώνει εύσχημα ο νεαρός διοικητικός, «Μακάρι τα ‘μπαμ’ να αφορούν σε μεταγραφές, όχι σε ομάδες που αποσύρονται».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μακάρι τα 'μπαμ' που ακούγονται & ανακοινωνονται να αφορούν μόνο σε μεταγραφικές κινήσεις & όχι σε νέες αποχωρήσεις-'κανόνια' στις εθνικές κατηγορίες.
Ήδη στη Basket League αποσύρθηκαν δύο, στη Γ' τρεις & ακόμη είμαστε στο καλοκαίρι. Άλλοι σύλλογοι για να μην αποσυρθούν συμμετέχουν τυπικά στις εθνικές κατηγορίες με budget οδοιπορικων & το αποτέλεσμα είναι η πλήρης απαξίωση για το ταλαιπωρημένο, παρηκμασμένο αλλά αγαπημένο μας μπάσκετ.
Πόσο ακόμη να αντέξουν οι συλλόγοι που πορευονται δραματικά μόνοι σε μια ήδη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Restart τώρα με πρόγραμμα, σχέδιο δράσης & πλάνο ολικής επαναφοράς».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

Μακάρι τα 'μπαμ' που ακούγονται & ανακοινωνονται να αφορούν μόνο σε μεταγραφικές κινήσεις & όχι σε νέες αποχωρήσεις-'...

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Asimakopoulos στις Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο