Αυτοί που έκαναν την ένσταση «δίνουν» άλλους!

Ο Insider στέκεται στο πανηγύρι των τελευταίων ημερών όπου πλέον ο παραλογισμός έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Διαβάστε τη συνέχεια.
Αυτοί που έκαναν την ένσταση «δίνουν» άλλους!

Στο Basketblog ασφαλώς και το καυχιόμαστε ότι αναδείξαμε το μεγάλο θέμα με την ένσταση στη συμμετοχή των Τοπάλι και Γκάτζο. Μια ένσταση που έπεσε στο κενό, έμεινε στα λόγια και στις απειλές, καθώς από την επομένη της δημοσίευσης του άρθρου, όλα τελείωσαν.

Αυτοί που ήθελαν να κάνουν αυτό το ατόπημα, έκαναν πίσω. Κατάλαβαν ότι δεν τους έπαιρνε καθώς ο κόσμος του μπάσκετ ενώθηκε απέναντι στην αδικία. Όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Αφενός μεν οι «γελωτοποιοί» που σας είχα αναφέρει σε παλαιότερο ραντεβού, έπιασαν δουλειά. Αλλά αυτοί γελωτοποιοί είναι, τη δουλειά τους έκαναν. Δεν είναι για παραπάνω αφού τόσο τους κόβει.

Αφετέρου δε αυτοί που έκαναν την ένσταση, το τελευταίο 24ωρο ξεκίνησαν μια επιχείρηση… διαίρει και βασίλευε προκειμένου να ξεχαστεί το θέμα. Κι άρχισαν να διασπείρουν με έντεχνο τρόπο είναι αλήθεια, ονόματα ομάδων που έκαναν την ένσταση. Ξαφνικά στ’ αυτιά των ανθρώπων του Αμύντα έφτασαν.. διαφορετικά ονόματα ομάδων ότι δήθεν έκαναν την ένσταση.

Τίποτα περισσότερο δεν θα σας αναφέρουμε γι’ αυτό το θέμα. Το κλείνουμε εδώ. Όσοι επιδίωξαν αυτό το ανοσιούργημα, υποχώρησαν μπροστά στην αντίδραση όλων των ομάδων. Και πλέον γίνονται περισσότερο αστείοι καθώς εκτίθενται με τις γραφικότητες που κάνουν.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο