Βαριές καμπάνες σε Ηρακλή και Δημήτρη Καρβέλα

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, επέβαλε πρόστιμο 44.000 ευρώ στον Ηρακλή για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ιωνικό και 2μηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα στον τιμ μάνατζερ την ομάδας Δημήτρη Καρβέλα, ενώ εκκρεμεί ακόμα η απόφαση για την συμμετοχή του Josh Haggins στο ίδιο ματς
Βαριές καμπάνες σε Ηρακλή και Δημήτρη Καρβέλα

Βαριές καμπάνες έριξε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ σε Ηρακλή και Δημήτρη Καρβέλα για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ιωνικό στο "Ιβανώφειο".

Η ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 44.000 ευρώ για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος του εν λόγω ματς. Ακόμα πιο βαρύς ήταν ο πέλεκυς του Αθλητικού Δικαστή προς τον Δημήτρη Καρβέλα.

Ο τιμ μάνατζερ του συλλλόγου της Θεσσαλονίκης  τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες λόγω "εξυβριστικής συμπεριφοράς παράγοντα ομάδας σε διαιτητή", όπως ανέφερε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της Λίγκας.

Η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει βέβαια, με το θέμα της παράνομης ή μη συμμετοχής του Josh Higgins με τον Ηρακλή στο ίδιο ματς. Η υπόθεση αυτή εκδικάστηκε σήμερα και η απόφαση εκκρεμεί.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τον Ηρακλή:

Επιβάλλεται:

1) Στην πρώτη εγκαλούμενη «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017)»χρηματικό πρόστιμο σαράντα τεσσάρων χιλιάδων (44.000,00) ευρώ και

2) στον δεύτερο εγκαλούμενο Δημήτριο ΚΑΡΒΕΛΑ, General Manager της ανωτέρω Κ.Α.Ε., ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης διάρκειας δύο (2) μηνών, λόγω εξυβριστικής συμπεριφοράς παράγοντα ομάδας σε διαιτητή, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 μεταξύ των ομάδων ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017) - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET K.A.E.), της 28-2-2021 .

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο