Γαβριήλ: «Δουλειά για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο»

Ο Λίνος Γαβριήλ μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λάρισας, αλλά και τους στόχους της ομάδας στη νέα σεζόν
Γαβριήλ: «Δουλειά για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο»

 Ο Λίνος Γαβριήλ άνοιξε τα χαρτιά του. Ο νέος προπονητής της Λάρισας μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του θεσσαλικού συλλόγου, αλλά και τους στόχους της ομάδας στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνου Γαβριήλ στην ιστοσελίδα της Λάρισας:

Στη νέα συνεργασία με την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory και τους στόχους που έχουν τεθεί αναφέρθηκε ο νέος τεχνικός, Λίνος Γαβριήλ.

Αναλυτικά: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που η διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ με εμπιστεύτηκε, ώστε να καθοδηγήσω την ομάδα στην καινούργια αυτή προσπάθεια που κάνει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση αλλά και όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, οι οποίοι συνεργάστηκαν έτσι ώστε να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία, δεδομένου ότι το έκαναν εύκολο για να λάβω την τελική απόφαση με τον τρόπο που με προσέγγισαν. Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι και την μακρά παράδοση που έχει η πόλη στο άθλημα . Είναι ένας από τους λόγους που το έκανα για μένα ελκυστικό προορισμό.
Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο για την πόλη μας, όποτε ξεκινάμε άμεσα σκληρή δουλειά προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Με αίσθημα ευθύνης ξεκινάω μαζί με τους συνεργάτες μου και την διοίκηση της ομάδας με στόχο να τοποθετήσουμε τα θεμέλια για να δημιουργηθεί κάτι υγιές, με στέρεες βάσεις, που θα μεγαλώνει στην πορεία μέσα από την συνεργασία και την σκληρή δουλειά. Σημαντική, τέλος, είναι η στήριξη και η υποστήριξη της ομάδας μας από την κορυφαία αλυσίδα εστίασης, Bread Factory, η οποία θα βοηθήσει χορηγικά την ΚΑΕ Λάρισα αλλά και θα αυξήσει τη δυναμική της Basket League».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο