Δίτσιος: «Αποχωρώ, η Καστοριά θα βρει το δρόμο της» (vids)

Εμφανώς συγκινημένος ήταν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ναούμ Δίτσιος, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία της Καστοριάς.
Δίτσιος: «Αποχωρώ, η Καστοριά θα βρει το δρόμο της» (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν υπάρχουν υποδομές, γήπεδα, για να υποστηρίξουμε ένα τόσο μεγάλος γεγονός. Για να αγωνιστούμε στην Α1 θα πρέπει να μετακομίσουμε σε άλλο γήπεδο, ενώ κανείς από όσους εκλέχθηκαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δεν έδειξαν ενδιαφέρον για το μπάσκετ της Καστοριάς»

«Δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστούμε πλέον στην Α2. Πετύχαμε τους στόχους μας, δηλαδή τον μάξιμουμ στόχο, πλέον δεν υπάρχει πρόβλεψη για το μέλλον. Θέλει αλλαγή το παρκέ, στέγης, οι υποδομές του γηπέδου δεν επαρκούν. Ο δικός μου κύκλος κλείνει όσο αφορά το μπάσκετ της Καστοριάς, χθες (3/7) υπέβαλα την παραίτηση μου ως πρόεδρος για τους λόγους που ανέφερα, και υπάρχει λόγος που ανέφερα τώρα την απόφαση μου, λίγο πριν τις Βουλευτικές εκλογές. Την απόφαση την πήρα με συμφωνία όλης της οικογένειας μου. Δεν θέλω να μπλέξω το μπάσκετ του ΑΣ Καστοριάς με σενάρια και πωλήσεις ΑΦΜ. Το παραδίδω στην Καστοριά, την οποία εκπροσωπεί, και σε ανθρώπους που μπορούν να το διαχειριστούν. Τίποτα δεν μπορούσε να προϋποθέσει ότι το μέλλον θα ήταν ευοίωνο».

«Ο κύκλος κλείνει, αν συνέχιζα θα έκανα κακό και στον εαυτό μου και στην κοινωνία. Χωρίς πόνο ψυχής και καμία πικρία αποχωρώ από την διοίκηση του ΑΣΚ. Η ομάδα είναι υγιείς , με γερό κομπόδεμα και θα συνεχίσει. Φεύγω στην ακμή, καθώς δεν ήθελα να ζήσω την παρακμή. Ο σύλλογος δεν χρωστάει τίποτα, όλες οι υποχρεώσεις είναι τακτοποιημένες και ότι υπάρξει το αναλαμβάνω. Ο ΑΣΚ θα βρει τον δρόμο του σύντομα, και ποτέ δεν ξέρεις αν υπάρξει κάποιος καλύτερος από εμένα ώστε να ηγηθεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, την ΚΕΔ που μου φέρθηκε δίκαια και σωστά, αλλά και όσους συνεργάστηκα, τους προπονητές, τους παίκτες, τα μέσα και τον κόσμο».

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο