Δικαιώθηκε ο Hairston, κίνδυνος ΒΑΝ για ΑΕΚ

Ο Malik Hairston δικαιώθηκε από το ΒΑΤ κι αν η ΑΕΚ δεν καταβάλει στον τέως παίκτη της, 385.570 δολάρια συν 5% τόκους θα τιμωρηθεί με ΒΑΝ
Δικαιώθηκε ο Hairston, κίνδυνος ΒΑΝ για ΑΕΚ

«Κουστούμι» 385.570 δολαρίων «έραψε» το ΒΑΤ στην ΑΕΚ για τις οφειλές προς τον Malik Hairston.

Το ΒΑΤ δικαίωσε τον τέως παίκτη της «Ένωσης» και η ομάδα πρέπει να του καταβάλει 385.570 δολάρια συν 5% τόκους, αλλιώς η ομάδα θα τιμωρηθεί με ΒΑΝ!

Ο τέως Αμερικανός παίκτης της ΑΕΚ είχε πάει τον σύλλογο στην FIBA λογω οικονομικών διαφορών με την ομάδα.

O Malik Hairston είχε υπογράψει 2ετές συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά η «Ένωση» δεν τον κράτησε τον δεύτερο χρόνο.

Ο Αμερικανός ζητούσε να πάρει όλο το ποσό, που δικαιούνταν για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Τελικά η «Ενωση» και ο παίκτης τα βρήκαν στα… μισά λεφτά. Ο Αμερικανός όμως, δεν είδε το… χρώμα του χρήματος και προσέφυγε στην FIBA ζητώντας 366.685 δολάρια.

Το ΒΑΤ δικαίωσε τον Malik Hairston και ανακοίνωσε ότι η ΑΕΚ πρέπει να του καταβάλει 368.507 συν τόκο 5%. Επίσης η ομάδα οφείλει να πληρώσει στον Αμερικανό 5.730 και 11.333 δολάρια για τα δικαστικά έξοδα, αλλά και για τα έξοδα που έκανε ο Χέρστον για την όλη νομική διαδικασία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η FIBΑ και δη το ΒΑΤ στέλνει… τσουχτερό λογαριασμό στην ΑΕΚ για παλιές οφειλές. Πάντα, όμως, μέχρι τώρα η «Ένωση» πλήρωνε έστω και μετά τις «καμπάνες» και έτσι είχε απέφευγε τον κίνδυνο της απαγόρευσης μεταγραφών!

Αυτό αναμένεται να γίνει και τώρα, όπως όλα δείχνουν. Διότι αν γίνει η ομάδα δεν θα μπορεί να ενισχυθεί.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο