Μία μέρα ακόμα για το MBCE Camp

Το MBCE Camp Big Shoes by Mike Evaggelitsis ανοίγει τις πόρτες του σε λίγες ημέρες και μπορεί να είσαι εσύ ένας από αυτούς που θα βρεθούν για λίγες μέρες στο πιο σύγχρονο camp της Ελλάδας.
Μία μέρα ακόμα για το MBCE Camp

Το camp του ανερχόμενου προπονητή, Μάικ Ευαγγελίτση ανοίγει τις πύλες του στις 16 Ιουνίου και για τρεις περιόδους (μέχρι τις 30 Ιουνίου) ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα βρίσκονται μαζί με όλα τα νέα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ προκειμένου να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος. Όλα αυτά φυσικά σε έναν υπερσύγχρονο και πανέμορφο χώρο στο Λυγουριό Επιδαύρου και ενώ τα παιδιά θα βρίσκονται υπό την συνεχή επίβλεψη των προπονητών σε ένα ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον.

Αν θες και συ να συμμετέχεις στο MBCE Camp Big Shoes by Mike Evaggelitsis μπορείς να στείλεις ένα email με τίτλο "Διαγωνισμός MBCE Camp" στο marketing@basketblog.gr με τα στοιχεία σου και μπορεί να είσαι εσύ ο ένας εκ των τριών που θα πάρουν την υποτροφία.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν από το site και θα ειδοποιηθούν από το τμήμα marketing του Basketblog.gr με τον διαγωνισμό να λήγει τη Δευτέρα 12/06

Πρόγραμμα περιόδων:
16/06-20/06 1η περίοδος
21/06-25/06 2η περίοδος
26/06-30/06 3η περίοδος

Απλή Συμμετοχή:                                            Πλήρης Συμμετοχή με Διαμονή και Διατροφή:

90 Ευρώ (1 περίοδος)                                     260 Ευρώ (1 περίοδος)
140 Ευρώ (2 περιόδους)                                  480 Ευρώ (2 περιόδους)
200 Ευρώ (3 περιόδους)                                  680 Ευρώ (3 περιόδους)

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο