ΕΑΠ: «Όσα διαδίδονται για τη διοίκηση και το μέλλον της ΕΑΠ αποτελούν αποκύημα της φαντασίας κάποιων» (pic)

Μετά την παραίτηση του προέδρου της ΕΑΠ, Ανδρέα Πατούχα, το Δ.Σ. των Πατρινών ανέφερε πως θα πραγματοποιηθεί ανασυγκρότηση και όσα έχουν ειπωθεί για το μέλλον της ομάδας αποτελούν αποκύημα της φαντασίας ορισμένων ατόμων.
ΕΑΠ: «Όσα διαδίδονται για τη διοίκηση και το μέλλον της ΕΑΠ αποτελούν αποκύημα της φαντασίας κάποιων» (pic)

Η ομάδα της ΕΑΠ δεν διαθέτει κάποιον στη θέση του Προέδρου, καθώς ο Ανδρέας Πατούχας για προσωπικούς λόγους υπέβαλλε την παραίτησή του.

Ωστόσο, οι Πατρινοί μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, έκαναν γνωστό το γεγονός πως το μέλλον της ΕΑΠ μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα είναι λαμπρό, καθώς θα πραγματοποιηθεί ανασυγκρότηση στο Δ.Σ. του σωματείου.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η ΕΑΠ αναφέρει πως όσα ακούγονται για το μέλλον της διοίκησης και της ομάδας είναι απλά αποκύημα της φαντασίας κάποιων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΑΠ:

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπο του Ανδρέα Πατούχα και με απόλυτη κατανόηση των ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων κάναμε αποδεκτή την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, με ιδιαίτερη ωστόσο, λύπη. Ο Ανδρέας Πατούχας αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στο ιστορικό μας σωματείο, καθώς σε όλη τη διάρκεια της θητείας του ήταν ο πρόεδρος των έργων και της δράσης κι όχι των λόγων. Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του έχοντας τη στήριξη σύσσωμου του Δ.Σ. κατάφερε να αμβλύνει τις όποιες αντιπαραθέσεις υπήρχαν, να απομονώσει όσους κρατούσαν στάσιμη την ΕΑΠ και να συνθέσει απόψεις και προτάσεις. Με πολύ δουλειά, προσωπικές και οικονομικές θυσίες όλο αυτό το διάστημα καταφέραμε να πάμε την ΕΑΠ πολλά βήματα μπροστά, καθιστώντας την και πάλι δυνατή και κυρίαρχη στον τοπικό αθλητισμό. Σε αυτόν τον άνθρωπο που υπήρξε καθοδηγητής, αλλά και εμπνευστής για πολλούς από εμάς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πιστεύουμε -όπως και ο ίδιος δήλωσε- ότι θα είναι πάντα παρών στην ΕΑΠ, στηρίζοντας κάθε νέα προσπάθεια και πρωτοβουλία του σωματείου.
Μετά την παραίτηση του κ. Πατούχα θα πραγματοποιηθεί ανασυγκρότηση του Δ.Σ. αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Ωστόσο, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκληθεί μία έντονη παραφιλολογία και διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις τόσο για το μέλλον της ΕΑΠ και τη συμμετοχή των αγωνιστικών της τμημάτων στα πρωταθλήματα, όσο και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση, οφείλουμε να διευκρινίσουμε και να διαμηνύσουμε τα εξής:
Λόγω των συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού έχει διακοπεί κάθε αγωνιστική δράση, όμως η ΕΑΠ είναι εδώ!.. Τόσο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, όσο και η ανδρική ομάδα μπάσκετ παραμένουν σε εγρήγορση και θα συμμετάσχουν κανονικά και απερίσπαστες στα πρωταθλήματα και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Επίσης, όσα διαδίδονται για τη διοίκηση και το μέλλον της ΕΑΠ αποτελούν αποκύημα της φαντασίας ορισμένων που δεν έχουν καμία σχέση με το σωματείο, αλλά και κάποιων που έχουν κρατήσει για τον εαυτό τους το ρόλο του «γύπα» καθώς επιλέγουν να τρέφονται από… πτώματα.
Τους ενημερώνουμε λοιπόν, ότι η ΕΑΠ είναι εδώ, ισχυρή και δυνατή έχοντας στο πλευρό της ανθρώπους με μεγάλη προσφορά και αγάπη για το ιστορικό σωματείο.
Ας μην ξεχνούν λοιπόν ότι η ΕΑΠ είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι και η ιστορία της!».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Δ.Σ. της ΕΑΠ με αφορμή την παραίτηση του προέδρου, Ανδρέα Πατούχα, εξέδωσε την ακόλουθη...

Δημοσιεύτηκε από Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο