ΕΕΑ: Ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ να αποβάλει την Λάρισα!

Ηλεκτροσόκ υπέστη η Λάρισα, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζήτησε και επίσημα από τον ΕΣΑΚΕ την αποβολή της ομάδας από τη Basket League
ΕΕΑ: Ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ να αποβάλει την Λάρισα!

Κεραμίδα και μάλιστα κολοσσιαία έπεσε στο κεφάλι της Λάρισας. Η ΕΕΑ ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ να αποβάλει την Λάρισα από το πρωτάθλημα λόγω θεμάτων που υπήρχαν στο μετοχικό της κεφάλαιο και συγκεκριμένα στην καταβολή του ποσού που κάθε ΚΑΕ είναι υποχρεωμένη να καταβάλει (το μίνιμουμ είναι 216.000)!

Το πρόβλημα αυτό υπήρχε, αλλά αρχικά φάνηκε ότι η ομάδα δεν θα κινδύνευε. Στην αρχή είχε φανεί ότι υπήρχαν απλά κάποιες καθυστερήσεις στις ημερομηνίες κατάθεσης των εγγράφων για το θέμα της μετοχικής σύνθεσης και του ποσού που έπρεπε να είχε υποβάλει η ομάδα.

Το όλο πρόβλημα φαινόταν διαδικαστικό και όλα έδειχναν ότι θα ξεπεραστεί. Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι όλα άλλαξαν. Η ΕΕΑ θεώρησε ότι το θέμα με το μετοχικό κεφάλαιο και την σύνθεση της διοίκησης δεν είχε λυθεί.

Ετσι φαίνεται να ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ για το όλο ζήτημα και να ζήτησε επίσημα από την Λίγκα να αποβάλει την Λάρισα από την Basket League!

Αν δεν αλλάξει κάτι η Basket League χάνει ακόμα μια ομάδα μετά το Ρέθυμνο και τον Ήφαιστο που αποχώρησαν και επέλεξαν τον εθελούσιο υποβιβασμό, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα το τι θα γίνει με Άρη και Πανιώνιο, οι οποίοι έχουν τεράστια προβλήματα και κανείς δεν ξέρει αν θα παίξουν στη νέα σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο