Εθνικός: Οι Ακαδημίες του είναι «κυψέλες» του μπάσκετ και εγγυητές του αύριο

Οι Ακαδημίες του Εθνικού είναι αληθινές «κυψέλες» του μπάσκετ και εγγυούνται ότι ο ιστορικός σύλλογος θα έχει ένα λαμπρό αύριο
Εθνικός: Οι Ακαδημίες του είναι «κυψέλες» του μπάσκετ και εγγυητές του αύριο

Ας μας συγχωρέσει ο Διονύσης Σαββόπουλος, αλλά δεν ισχύει πάντα στην πράξη εκείνος ο μυθικός στίχος του σε ένα από τα πιο σπουδαία τραγούδια του το: «Τι έπαιξα στο Λαύριο», που λέει: «Κι όλο φοβάμαι το αύριο». Ο Εθνικός δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Όχι μόνο δεν φοβάται το αύριο, αλλά το προετοιμάζει μέσα από τις Ακαδημίες του. Τα τμήματα υποδομής του ιστορικού συλλόγου είναι αληθινές «μπασκετικές κυψέλες» και εγγυούνται ένα λαμπρό αύριο.

Η ομάδα έχει επενδύσει στο αύριο μέσα από τις Ακαδημίες της. Τα τμήματα υποδομής του συλλόγου είναι στελεχωμένα με σπουδαίους ανθρώπους, σπουδαίους και καταρτισμένους προπονητές, πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ, που τους ενώνει ένας κοινός σκοπός.

Να επενδύσουν πάντα στα παιδιά, να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, να τα μάθουν να αγαπούν το άθλημα και να τους δώσουν όλα τα εχέγγυα για να κοιτάξουν κι εκείνα και ο Εθνικός με αισιοδοξία το αύριο και να εξασφαλίσουν ένα λαμπρό μέλλον στον σύλλογο.

Δωρεάν εγγραφή

Η Ακαδημία μπάσκετ του Εθνικού έχει ξεκινήσει τη δουλειά εδώ και καιρό, αλλά οι πόρτες της παραμένουν ανοιχτές σε όσα παιδιά θέλουν να κάνουν εκεί τα πρώτα σημαντικά βήματά τους στον χώρο.

Ο Εθνικός μάλιστα, αφουγκράστηκε τα δύσκολα οικονομικά σημεία των καιρών και έτσι η εγγραφή στις ακαδημίες του είναι δωρεάν.

Τη γενική επίβλεψη της Ακαδημίας έχει το τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας του Εθνικού. Οι προπονητές του θα παρακολουθούν τους μικρούς αθλητές και την εξέλιξη τους και θα προσπαθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους να τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Καζαντζίδης Βασίλης

Έφορος Εφηβικού: Σταφυλάκης Νίκος

Υπεύθυνος Προπονητών Ακαδημίας: Ασημακόπουλος Θοδωρής (προπονητής παιδικού - εφηβικού)

Προπονητής Ακαδημίας: Μαραγκίδης Τάσος (προπονητής τζούνιορ, μίνι, παμπαίδες, κορασίδες)

Οι προπονήσεις διεξάγονται:

1. Κλειστό Γυμναστήριο Τζαβέλα (Ν.Φάληρο)

2. Ανοιχτό γήπεδο Εθνικού, Λαμπελέτ & Μαντινείας (Καμίνια)

Τηλέφωνα Πληροφοριών: 2104170439 – 697 4331072 - 6979725733 - 6943769266

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο