Ελευθερούπολη: «Πάγια θέση μας η επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Η Ελευθερούπολη εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει ότι επιζητεί την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2 και αναλαμβάνει τα έξοδα που της αναλογούν.
Ελευθερούπολη: «Πάγια θέση μας η επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Το γεγονός ότι δεν υπέγραψαν όλες οι ομάδες της Α2 το υπόμνημα που είδε το φως της δημοσιότητας, μέσω του οποίου ζητούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ήταν η αφορμή για μία διευκρινιστική ανακοίνωση από πλευράς Ελευθερούπολης.

Ο καβαλιώτικος σύλλογος υπογραμμίζει σε αυτήν πως η άμεση επανέναρξη της Α2 αποτελεί πάγια θέση του, «με την ομάδα μας να αναλαμβάνει από την πλευρά της, τα οποιαδήποτε μορφής έξοδα της αναλογούν για το σκοπό αυτό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελευθερούπολης:

1.- Από χθες (12-01-2021) σε άρθρα ιστοσελίδων αθλητικού περιεχομένου αναρτήθηκε το υπόμνημα ομάδων της Α2 Εθνικής Ανδρών Καλαθοσφαίρισης, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας ομάδας.

Μετά την πρωτοβουλία κάποιων ομάδων, για την σύνταξη ενός κοινά αποδεκτού υπομνήματος από όλες τις ομάδες της Α2 που θα απευθύνονταν στην Ε.Ο.Κ., Π.Σ.Α.Κ. και Σ.Ε.Π.Κ., με σκοπό την έναρξη των διαδικασιών για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, το σωματείο μας στα πλαίσια της συλλογικής αυτής κοινής προσπάθειας, δέχτηκε να υπογράψει το κοινό αυτό κείμενο.

2.- Ωστόσο το υποβληθέν υπόμνημα δεν υπογράφηκε από όλα τα σωματεία, ως αρχικά πιστεύαμε ότι θα γινόταν.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στις ομάδες που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε όλες τις απαιτήσεις της επανέναρξης του Πρωταθλήματος, εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν από την πανδημία. Πάγια θέση του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ είναι άμεση επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών Καλαθοσφαίρισης, όπως είχαμε αναφέρει και στο σχετικό μας έγγραφο τον παρελθόντα μήνα Δεκέμβριο 2020 σε ερώτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με την ομάδα μας να αναλαμβάνει από την πλευρά της, τα οποιαδήποτε μορφής έξοδα της αναλογούν για το σκοπό αυτό».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο