ΕΛ.ΠΕ και ΕΚΟ έδωσαν συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων

Ο Όμιλος ΕΛ.ΠΕ και η ΕΚΟ που είναι και επίσημος υποστηρικτής των Εθνικών ομάδων μπάσκετ, έδωσαν συγχαρητήρια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket U20.
ΕΛ.ΠΕ και ΕΚΟ έδωσαν συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων

Η επιτυχία της Εθνικής Νέων στο Eurobasket ήταν σαφώς πολύ μεγάλη. Μια ακόμα κατάκτηση χρυσού μεταλλίου δεν είναι μικρή υπόθεση. Μάλιστα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και κατέκτησαν την κορυφή απέδειξαν ότι είναι το μέλλον της χώρας μας. Έτσι, μετά απ’ αυτή την επιτυχία, ο Όμιλος ΕΛ.ΠΕ και η ΕΚΟ συνεχάρησαν όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι νέοι αθλητές, με το ταλέντο, το πάθος τους και τη συλλογική προσπάθεια, με τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών, χάρισαν στην Ελλάδα ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο που μας γέμισε χαρά, υπερηφάνεια και αισιοδοξία. Η διάκριση που απέσπασαν αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους, καθώς μαρτυρεί μια συντονισμένη, επίμονη και επίπονη προσπάθεια επίτευξης ενός υψηλού στόχου με ήθος και ιδανικά.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να αντλούν ενέργεια από τις αρετές του αθλητισμού και τη χαρά της νίκης και να προοδεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Η δική μας συνεισφορά, ως Όμιλος ΕΛ.ΠΕ και ΕΚΟ, είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα το σύνολο των εθνικών ομάδων μπάσκετ, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα, συμβάλλοντας οικονομικά στη σημαντική τους προσπάθεια».

Ο Γενικός Διευθυντής της Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ, κύριος Ρομπέρτο Καραχάννας, δήλωσε: «Πιστέψαμε πολύ στην ομάδα αυτή. Ήμασταν σίγουροι ότι θα διακριθεί και για αυτό το λόγο υποστηρίξαμε τη διοργάνωση ενισχύοντας παράλληλα την προβολή μας. Η δική μας συνεισφορά, είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα το σύνολο των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα. Τώρα, ευχόμαστε καλή επιτυχία και στην Εθνική μας Ομάδα Ανδρών Μπάσκετ στην προσπάθειά της για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το Σεπτέμβριο».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο