ΕΟΚ: Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Ένας ακόμα άνθρωπος του μπάσκετ, με τεράστια πορεία στο άθλημα, ο Δημήτρης Ευαγγέλου, τάχθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και ανακοίνωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητά του (για την προεδρία) διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα στις εκλογές της ΕΟΚ
ΕΟΚ: Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Ένας ακόμα άνθρωπος του μπάσκετ, ο Δημήτρης Ευαγγέλου, τάχθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και ανακοίνωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητά του (για την προεδρία) διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα στις εκλογές της ΕΟΚ.

Ο Δημήτρης Ευαγγέλου έχει διαγράψει ως τώρα τεράστια και σημαντική πορεία στο άθλημα, το οποίο υπηρετεί για 4 δεκαετίες από όλα τα πόστα (ως παίκτης, ως προπονητής, ως παράγοντας).

Ο Δημήτρης Ευαγγέλου ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Βαγγέλη Λιόλιο μέσω δήλωσής του, που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Ευαγγέλου, ανέφερε:

 «Με χαρά και νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνω σε φίλους και συνεργάτες ότι συντάσσομαι με την προσπάθεια του Βαγγέλη Λιόλιου για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και συμμετέχω ως υποψήφιος στο πλευρό του.

Έχοντας υπηρετήσει το άθλημα από το 1978 ως παίκτης, προπονητής, και διοικητικός παράγοντας σε ποικίλες θέσεις του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης και άλλων ομάδων, επιθυμώ να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια, σίγουρος ότι μπορεί να αποφέρει καρπούς για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Έχει έρθει πλέον η ώρα το μπάσκετ να ενισχυθεί με σοβαρό σχεδιασμό, όραμα για το σήμερα αλλά κυρίως για το αύριο και πατώντας στις παρακαταθήκες που αφήνουν πίσω τους όσοι έχουν προσφέρει σε αυτό, να αναπτύξει νέα δυναμική και να ανοίξει νέους δρόμους με σκληρή δουλειά και αίσθημα ευθύνης .

Αυτό ακριβώς θεωρώ ότι είναι σε θέση να πραγματώσει ο Βαγγέλης Λιόλιος και η ομάδα που έχει συγκροτήσει.

Σας καλώ να στηρίξετε τις προτάσεις και το όραμά μας για να γίνει πραγματικότητα το μπάσκετ που ονειρευόμαστε και θυμόμαστε».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο