ΕΟΚ: Φαβορί ο Λιόλιος, φήμες για Παπανικολάου

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι το μεγάλο φαβορί σε ό,τι αφορά στις εκλογές της ΕΟΚ. Όχι βέβαια με βάση τη δική μας- αυθαίρετη- εκτίμηση αλλά με όσα δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες.
ΕΟΚ: Φαβορί ο Λιόλιος, φήμες για Παπανικολάου

Ο Λιόλιος έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Παναγιώτη Φασούλα καθώς αυτοί οι δύο παρουσιάζονται ως επικρατέστεροι για την… επόμενη μέρα. Συγκεκριμένα στον παράγοντα του Προμηθέα δίνεται 1,65 ώστε να είναι εκείνος πρόεδρος της Ομοσπονδίας την επόμενη μέρα ενώ στην… εθνική αράχνη η απόδοση βρίσκεται στο 2,80.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην 3η θέση βρίσκεται ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης με απόδοση 6. Τι σημαίνει αυτό; Ότι προεξοφλείται η παρουσία του Πατρινού παράγοντα ως εκφραστή της επόμενης μέρας από την πλευρά της «παλιάς» ΕΟΚ.

Οι πληροφορίες μας όμως αναφέρουν κάτι άλλο. Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα περί συμμετοχής του Δημήτρη Παπανικολάου στην εκλογική διαδικασία. Ο πρώην διεθνής παίκτης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι το πρόσωπο στο οποίο αναμένεται να δώσει τη στήριξή του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Προς το παρόν, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιμένει την κατάληξη του ηλικιακού ζητήματος που πάντως δύσκολα θα «περάσει». Κι επομένως δεν θα έχει το δικαίωμα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ο επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης (είτε ως Γενικός Γραμματέας είτε ως Πρόεδρος) της Ομοσπονδίας.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να είναι ο Παπανικολάου ο άνθρωπος στον οποίο θα δώσει την εμπιστοσύνη του. Απ’ εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά στους έτερους υποψήφιους, ο ατζέντης Τάσος Δελημπαλταδάκης δίνει απόδοση 8 ως επόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ. Άρα δε συγκεντρώνει, με βάση την εκτίμηση των στοιχηματικών εταιρειών και τόσες πιθανότητες.

Τέλος στο 10 είναι η απόδοση που δίνεται στην εκλογή του Γιάννη Σγουρού. Ο τέως Γ.Γ. Αθλητισμού, Νομάρχης και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, όπως και του Μίλωνα, με βάση την εκτίμηση των στοιχηματικών δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ώστε να ηγηθεί κατά την επόμενη μέρα της ΕΟΚ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο