Επένδυση στο μέλλον με Πρωτόγερο ο Μίλωνας

Η ομάδα του Μίλωνα προβιβάζει το νεαρό αθλητή της Νίκο Πρωτόγερο στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, έτσι ώστε να επενδύσει στο μέλλον πάνω του και αναδεικνύοντας τη δουλειά του σωματείου στις ακαδημίες του.
Επένδυση στο μέλλον με Πρωτόγερο ο Μίλωνας

Από το παιδικό τμήμα μόλις, στα "βαθιά" νερά της ανδρικής ομάδας και του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας για λογαριασμό του ιστορικού σωματείου του Μίλωνα.

Όλα αυτά είναι έτοιμος να τα ζήσει ο νεαρός αθλητής Νίκος Πρωτόγερος με την ομάδα από τη Νέα Σμύρνη, υπό τις οδηγίες του πολύπειρου, αλλά και πολυνίκη τεχνικού Νίκου Καραγιάννη

Ο Μίλωνας δείχνει τη δουλειά που έχει πραγματοποιήσει όσον αφορά τον τομέα των ακαδημιών και επιθυμεί να επενδύσει πάνω σε νεαρούς αθλητές του με "φόντο" το μέλλον της ομάδας του. 

Δείτε την ανακοίνωση του Μίλωνα:

“Ο Μίλωνας ακολουθώντας σταθερά τη φιλοσοφία του εστιάζει στην ανάπτυξη των νέων ταλέντων μέσα από τις πρότυπες ακαδημίες του.

Σε αυτό το πλαίσιο, ένα δικό μας παιδί, ο Νίκος Πρωτόγερος γεννηθείς το 2005, προβιβάζεται στην ανδρική ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να συλλέξει σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις σε αυτή την πρόκληση.

Η πορεία του Νίκου Πρωτόγερου είναι αποτέλεσμα στοχευμένης δουλειάς των προπονητών που υλοποιούν το πρόγραμμα ανάπτυξης καθώς και του ίδιου φυσικά δείχνοντας το δρόμο και στους υπόλοιπους αθλητές των τμημάτων υποδομής”.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο