Επέστρεψε στον πάγκο του Πρωτέα Γρεβενών ο Γιάννης Χασιώτης

O Νίκος Χασιώτης επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στον Πρωτέα Γρεβενών και είναι πλέον ο νέος προπονητής της ομάδας
Επέστρεψε στον πάγκο του Πρωτέα Γρεβενών ο Γιάννης Χασιώτης

O Νίκος Χασιώτης επιστρέφει και πάλι σε... γνωστά λημέρια. Ο Χασιώτης γυρίζει μετά από 3 χρόνια στον Πρωτέα Γρεβενών και είναι πλέον ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Νίκο Χασιώτη, ο οποίος πέρα από την ανδρική ομάδα, θα πάρει στα χέρια του και τα τιμόνια της Εφηβικής, της Παιδικής ομάδας, αλλά θα επιβλέπει και όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο Πρωτέας Γρεβενών ξεκαθάρισε στην σχετική ανακοίνωσή του ότι η έντονη επιθυμία των μελών του Δ.Σ. για την πρόσληψη του Γρεβενιώτη τεχνικού έγινε πράξη, ενώ ο σύλλογος τον καλωσόρισε στην επιστροφή του στα πάτρια εδάφη η οποία όπως τονίστηκε συνοδεύεται από προσδοκίες, ελπίδα, προοπτική και ευχές για μακροχρόνια κοινή πορεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα Γρεβενών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από το Νίκο Χασιώτη:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΑΣΙΩΤΗ ΣΤΟΝ Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παρών στο προσκλητήριο του Φ.Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ δήλωσε ο Γιάννης Χασιώτης  ο οποίος μετά από 3 χρόνια επιστρέφει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Ανδρικής, Εφηβικής και Παιδικής ομάδος, έχοντας παράλληλα και την επίβλεψη όλων των τμημάτων υποδομής του σωματείου.

Η έντονη επιθυμία των μελών του Δ.Σ. για την πρόσληψη του Γρεβενιώτη τεχνικού έγινε πράξη αφού η συμφωνία των δύο πλευρών επισφραγίστηκε με πολλά χαμόγελα και πολλές προσδοκίες.

Έτσι κι αλλιώς η αγάπη του Γιάννη Χασιώτη για την ομάδα της καρδιάς του, τον Πρωτέα, ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως αδιαπραγμάτευτη είναι και η πεποίθησή του για ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούργια αρχή στον κόσμο της Β’ Εθνικής.

Με αμοιβαία τα αισθήματα λοιπόν θα πορευθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο Φ.Ο ΠΡΩΤΕΑΣ και Γιάννης Χασιώτης.

Ως διοίκηση καλωσορίζουμε την επιστροφή του Γιάννη  στα πάτρια εδάφη η οποία συνοδεύεται από προσδοκίες, ελπίδα, προοπτική και ευχές για μακροχρόνια κοινή πορεία.
 
 
 
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο