Επιστροφές στον ΠΑΟΚ

Οι διεθνείς Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης, που γύρισαν από την Εθνική και ο Malcolm Griffin που γύρισε από τις ΗΠΑ, επέστρεψαν πίσω στον ΠΑΟΚ
Επιστροφές στον ΠΑΟΚ

Όχι με μια, αλλά τέσσερις επιστροφές είχε το μενού στον ΠΑΟΚ. Οι διεθνείς Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης, που γύρισαν από την Εθνική και ο Malcolm Griffin που γύρισε από τις ΗΠΑ, επέστρεψαν και τέθηκαν στην διάθεση του Άρη Λυκογιάννη.

Οι Griffin και Τσαλμπούρης προπονήθηκαν κανονικά, αλλά δεν έγινε το ίδιο και με τους Βαγγέλη Μαργαρίτη, που έκανε ατομικό πρόγραμμα και τον Δημήτρη Κακλαμανάκη, που έκανε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στην ποδοκνημική.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Με την παρουσία των τριών διεθνών (Μαργαρίτη, Κακλαμανάκη, Τσαλμπούρη) και του Malcolm Griffin, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και αυτό ήταν το ευχάριστο νέο της ημέρας για τον κόουτς Λυκογιάννη.

Ο Malcolm Griffin που επέστρεψε τη Δευτέρα από τις ΗΠΑ, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε και ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το ίδιο συνέβη και με το Δημήτρη Κακλαμανάκη, που έκανε και θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που έχει στην ποδοκνημική.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τετάρτη με μία προπόνηση (17:00).

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο