Ερμής Αργυρούπολης: Απέκτησε τον «Baby Sofo» των μικρών κατηγοριών, Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή έκανε ο Ερμής Αργυρούπολης, καθώς απέκτησε τον «Baby Sofo» των μικρών κατηγοριών, Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε
Ερμής Αργυρούπολης: Απέκτησε τον «Baby Sofo» των μικρών κατηγοριών, Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή έκανε ο Ερμής Αργυρούπολης. Η ομάδα απέκτησε τον «Baby Sofo» των μικρών κατηγοριών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε.

Ο δυναμικός σέντερ έχει αγωνιστεί Αθηναϊκό, Προμηθέα Χαλανδρίου και στον Φιλαθλητικό Ζωγράφου σε εθνικές κατηγορίες και πέρσι αγωνίσθηκε στην Α.Ε. Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Αργυρούπολης: 

Συνεχίζει τον σχεδιασμό η ομάδα του Α.Ο ΕΡΜΗ με την απόκτηση του Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε, θωρακιζοντας τη ρακέτα του με τον πολύπειρο θηριώδη σέντερ, ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον σύλλογο να κάνει ένα βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Δημοσθένης Ιμαριάγκμπε ο επονομαζομενος και "Baby Sofo " των μικρών κατηγοριών θηριώδης Center των 2.05 εκ. εμβληματικός παίχτης θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την περίοδο 2020-2021.

Ο Δημοσθένης έχει αγωνιστεί Αθηναϊκό, Προμηθέα Χαλανδρίου και στον Φιλαθλητικό Ζωγράφου σε εθνικές κατηγορίες και πέρσι αγωνισθηκε στην Α.Ε Καλλιθέας.

Οι τεράστιες ικανότητες του Δημοσθένη αλλά και η εμπειρία του αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του Α.Ο ΕΡΜΗ Αργυρούπολης.

Υγεία Δημοσθένη και καλωσόρισες στην Οικογένεια του ΕΡΜΗ.

*Στη φωτό με τον coach Τάκη Καλαντζή και τον αντιπρόεδρο Απειθη Γιώργο.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο