ΕΣΑΚΕ: Αναβλήθηκε και επίσημα το Προμηθέας – Ρέθυμνο

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και επίσημα ότι αναβάλλεται το προγραμματισμένο για αύριο (7/3) ματς Προμηθέας – Ρέθυμνο λόγω των εκτάκτων προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που αποφασίστηκαν για τους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου
ΕΣΑΚΕ: Αναβλήθηκε και επίσημα το Προμηθέας – Ρέθυμνο

Τα έκτακτα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς για τους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου οδήγησαν τελικά και επίσημα σε αναβολή το προγραμματισμένο για αύριο (7/3) ματς Προμηθέας – Ρέθυμνο. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα (6/3) ότι το ματς αναβάλλεται.

Η είδηση βέβαια, δεν προκάλεσε έκπληξη. Όλοι το περίμεναν αυτό μετά τα προληπτικά μέτρα που είχαν παρθεί. Μάλιστα ο Προμηθέας είχε αναβάλει την χθεσινή και την σημερινή προπόνηση της ομάδας και είχε φανεί από τότε ότι το ματς με τους Κρητικούς δεν θα γινόταν αύριο. Και έτσι έγινε τελικά.

Όσο για το ποια θα είναι η νέα ημερομηνία του αγώνα από τον ΕΣΑΚΕ τονίστηκε ότι μόλις εκδοθεί ανακοίνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την παράταση των άνω μέτρων και τη λήψη συμπληρωματικών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Το όλο θέμα (νέα ημερομηνία) θα αποφασιστεί πιθανότατα την Δευτέρα (9/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Αναβολή της αναμέτρησης Προμηθέας – Ρέθυμνο Cretan Kings

Κατόπιν των εκτάκτων προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που αποφασίσθηκαν και ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση για τους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του κορωνοϊού στην περιοχή, στα οποία περιλαμβάνεται και η αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών εκδηλώσεων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε όπως ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 7/3/2020 αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Ρέθυμνο Cretan Kings της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League 2019-2020 αναβληθεί.

Μετά την ανακοίνωση που αναμένεται να εκδοθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την παράταση των άνω μέτρων και τη λήψη συμπληρωματικών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης.

               

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο