ΕΣΑΚΕ: Μοναδικός υποψήφιος ο Γαλατσόπουλος

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προθεσμία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές για το νέο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, κανείς άλλος δεν δήλωσε συμμετοχή και έτσι ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος της κάλπης
ΕΣΑΚΕ: Μοναδικός υποψήφιος ο Γαλατσόπουλος

Ο νυν πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος της κάλπης στις εκλογές που θα γίνουν στις 18 Μαρτίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΔΣ της Λίγκας.

Η προθεσμία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές για το νέο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ ολοκληρώθηκε σήμερα. Κανείς άλλος δεν δήλωσε συμμετοχή και έτσι ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη. Από την αρχή κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Οι μέρες περνούσαν, κανείς δεν έβγαινε μπροστά για να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της Λίγκας και έτσι ήταν αναμενόμενο το γεγονός ότι ο Γαλατασόπουλος θα… τρέξει μόνος του στην κούρσα για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ.

Στις προηγούμενες εκλογές ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ήταν και πάλι ο μοναδικός υποψήφιος της κάλπης. Κέρδισε την προεδρία με  9 ψήφους υπέρ και 6 λευκά.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο