Η ΑΕΚ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία (pic)

Στον καιρό της πανδημίας, ο σύλλογος της ΑΕΚ δείχνει το δρόμο για την εταιρική κοινωνική ευθύνη και διοργνανώνει την Τρίτη (1/12) στο ΟΑΚΑ εθελοντική αιμοδοσία.
Η ΑΕΚ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία (pic)

Ο σύλλογος της Ένωσης συμβάλλει και αυτός στον δύσκολο καιρό της πανδημίας και μάλιστα με πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα, το σωματείο του "Δικέφαλου Αετού" διοργανώνει αύριο Τρίτη (1/12) εθελοντική αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το "Όλοι μαζί μπορούμε", την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Ελληνικού Σταυρού, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Όλα είναι έτοιμα σχετικά με τον προγραμματισμό για την αυτονόητη ανάγκη για αιμοδοσία, αλλά και με τα δέοντα υγειονομικά μέτρα εξαιτίας της κατάστασης, που επικρατεί. Η ΑΕΚ BC υπενθυμίζει, λοιπόν, ότι αύριο (Τρίτη, 01/12) από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών) και τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), Το αίμα θα διατεθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση της Ένωσης:


Αύριο η Εθελοντική Αιμοδοσία #AEKBC #AEKBCNEWS

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο