Η Αθλητική βία ως μέρος της κοινωνικής βίας

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. συνδιοργανώνουν το 1ο θεματικό φόρουμ με θέμα:
Η Αθλητική βία ως μέρος της κοινωνικής βίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα πολλαπλά κρούσματα βίας και όπως αυτά εκδηλώνονται κατά των συναδέλφων μας, αλλά και κατά της κοινωνίας, με ποικίλες μορφές δράσης, δημιουργούν την αναγκαιότητα για την λήψη άμεσων και ρηξικέλευθων μέτρων αντιμετώπισής των. Μία από τις μορφές βίας είναι και αυτή της Αθλητικής Βίας που πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτή τη φορά με σκοπό την διαμόρφωση συγκεκριμένων προτάσεων προς υλοποίησή τους.

Για τον λόγο αυτό οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. συνδιοργανώνουν το 1ο θεματικό φόρουμ με θέμα:

Η Αθλητική βία ως μέρος της κοινωνικής βίας

(Τα αίτια και οι επιπτώσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Προτάσεις – Αποφάσεις)

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί η Πολιτική Ηγεσία των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη & Αθλητισμού, Πολιτικά Κόμματα, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Αθλητική Δικαιοσύνη, η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, οι Ομοσπονδίες των Ομαδικών Αθλημάτων, οι Ομοσπονδίες Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, έγκριτοι επιστήμονες, μέλη της Δ.Ε.Α.Β., άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς, εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Σκωτίας, μέλη μας Αστυνομικοί και άλλοι.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52- Αθήνα)

ώρα προσέλευσης 10:15

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο