Η ανακοίνωση της CosmoteTV για το θέμα το εξώδικου στην ΑΕΚ

Η CosmoteTV πήρε θέση για το εξώδικο που έστειλε στην ΑΕΚ
Η ανακοίνωση της CosmoteTV για το θέμα το εξώδικου στην ΑΕΚ

Η CosmoteTV πήρε θέση για το εξώδικο που έστειλε στην ΑΕΚ και εξήγησε την θέση και την στάση της.

Το συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι στηρίζει την προσπάθεια για την βιωσιμότητα του μπάσκετ, ενώ ανέφερε ότι στο πλαίσιο αυτό στηρίζει και την προσπάθεια για την κεντρικοποίηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που γίνεται στην Basket League.

Για θέμα της ΑΕΚ ανέφερε ότι είναι σε αναμονή της ανταπόκρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ, ώστε να επιλυθούν τα θέματα που εκκρεμούν και να συμφωνηθούν οι όροι της λύσης της μεταξύ μας σύμβασης.

Επίσης ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός, που είχε κι αυτός συμβόλαιο μαζί της, έχει ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκλησή για διακανονισμό και λύση της σύμβασης, εφόσον προχωρήσει η κεντρική διαχείριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Cosmote TV στηρίζει κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο τη βιωσιμότητα των αθλητικών σωματείων και φορέων που διοργανώνουν τα οικεία πρωταθλήματα, αλλά και τη συνεχή εξέλιξη των ελληνικών αθλητικών διοργανώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Cosmote TV στηρίζει την προσπάθεια για κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος Basket League και προσφέρει τη δυνατότητα στις ΚΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ, με τις οποίες έχει συμβάσεις σε ισχύ, να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, εφόσον το επιθυμούν, με μόνη συνθήκη την τακτοποίηση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων και τη διασφάλιση του έννομου συμφέροντός της.

Η ΚΑΕ ΠΑΟ έχει ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκλησή μας για διακανονισμό και λύση της σύμβασης, εφόσον προχωρήσει η κεντρική διαχείριση, ενώ είμαστε σε αναμονή της ανταπόκρισης της ΚΑΕ ΑΕΚ, ώστε να επιλυθούν τα θέματα που εκκρεμούν και να συμφωνηθούν οι όροι της λύσης της μεταξύ μας σύμβασης».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο