Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για το κρούσμα κορονοϊού

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα, στην οποία παραδέχτηκε το «θετικό δείγμα» και τόνισε ο «ασθενής» παρακολουθείται από το ιατρικό τιμ σε συνεργασία με ειδικό λοιμωξιολόγο
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για το κρούσμα κορονοϊού

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα. Ο «Δικέφαλος» οποία παραδέχτηκε το «θετικό δείγμα» και τόνισε ο «ασθενής» παρακολουθείται από το ιατρικό τιμ σε συνεργασία με ειδικό λοιμωξιολόγο.

Επίσης ο ΠΑΟΚ ανέφερε ότι η ομάδα ακολουθεί όλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, τη ΓΓΑ και τον ΕΣΑΚΕ και έχει ως βασική προτεραιότητα την υγεία όλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/8) σε όλη την ομάδα, υπήρξε ένα θετικό κρούσμα COVID-19 σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος.

Το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με ειδικό λοιμωξιολόγο παρακολουθεί την κατάσταση του μέλους του αγωνιστικού τμήματος.

Η ομάδα μας ακολουθεί όλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, τη ΓΓΑ και τον ΕΣΑΚΕ, με βασική προτεραιότητα την υγεία όλων».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο