Η αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα στη δήλωση στήριξης Φασούλα από την ΕΣΚΑΒΔΕ!

Το σωματείο του ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδρά στη δήλωση στήριξης της ΕΣΚΑΒΔΕ στον Παναγιώτη Φασούλα.
Η αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα στη δήλωση στήριξης Φασούλα από την ΕΣΚΑΒΔΕ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως αντέδρασε στη δήλωση στήριξης της ΕΣΚΑΒΔΕ στον Παναγιώτη Φασούλα για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Μάλιστα, ο σύλλογος των Ιωαννίνων δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανακοίνωση της Ένωσης.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ και τη στήριξη της στις εκλογές της ομοσπονδίας προς το πρόσωπο του κου Φασουλα.

Είναι εύκολα αντιληπτό φαντάζομαι ότι εμείς σαν ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση η οποία δεν προήλθε ύστερα από συνεννόηση μεταξύ μας αλλά ήταν μια καθαρή πρωτοβουλία του προέδρου κου Νικάκη και είναι προφανές ότι δεν την συνυπογράφουμε. 

Αισιοδοξούμε τέτοιες ανακοινώσεις να μην ξανά υπογράφονται από το θεσμοθετημένο όργανο της περιοχής που ουσιαστικά υποδηλώνει ότι καθορίζει  και τις τύχες των σωματείων αλλά από την ιδιωτική πεποίθηση του εκάστοτε  που ασχολείται με το χώρο του μπάσκετ.

Εμείς πάντως σαν ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο