Η ΕΣΚΑΝΑ αναστέλλει πρωταθλήματα & φιλικά για δυο εβδομάδες λόγω Covid

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής ανακοίνωσε επισήμως την αναστολή των δραστηριοτήτων της για τις επόμενες δυο εβδομάδες λόγω της εξάπλωσης του ιού στις ομάδες της.
Η ΕΣΚΑΝΑ αναστέλλει πρωταθλήματα & φιλικά για δυο εβδομάδες λόγω Covid

Η Ένωση Συλλόγων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή όλων των δραστηριοτήτων των ομάδων της λόγω της εξάπλωσης του ιού σε αυτές.

Αναλυτικά η δήλωση:«Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλούμενους και αθλούμενες των σωματείων της δύναμής της αποφάσισε να αναστείλει τη διεξαγωγή των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων και των αγώνων Κυπέλλου από την Τρίτη 27η Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9η Νοεμβρίου.Επίσης αναστέλλεται για το ανωτέρω χρονικό διάστημα και κάθε αθλητική δραστηριότητα (φιλικοί αγώνες και αδειοδοτημένα από αυτήν  τουρνουά στα οποία μετέχουν ομάδες της Ένωσης). ε δεδομένη την κατάσταση και τα υγειονομικά προβλήματα στα όρια της Ένωσης που επηρεάζουν σοβαρά την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων και παρακολουθώντας τις εξελίξεις πάντοτε εναρμονιζόμενοι  με τα εξαγγελθέντα κυβερνητικά μέτρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση σε 14 μέρες και για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση». 

Η Ένωση Νότιας Αττικής γίνεται η πρώτη ένωση που αναβάλλει εξ'ολοκλήρου  την δραστηριότητά της χωρίς η ευρύτερη περιοχή να βρίσκεται σε καθεστώς Lockdown όπως στην Κοζάνη και την Καστοριά. Μένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα πλέον και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο