Η θέση της ΕΟΚ για το «restart»

Η ΕΟΚ πήρε θέση με ανακοίνωσή της στο καυτό ζήτημα της επανεκκίνησης της σεζόν, τόνισε θέλει την επανέναρξη και είναι πανέτοιμη για την στιγμή που θα γίνει το «restart», αλλά επισήμανε ότι το «λουκέτο» ήταν απόφαση της Κυβέρνησης και δεν είναι δυνατόν να «παρακαμφθεί»
Η θέση της ΕΟΚ για το «restart»

Η ΕΟΚ πήρε θέση με ανακοίνωσή της στο καυτό ζήτημα της επανεκκίνησης της σεζόν, το οποίο έχουν ξαναφέρει εδώ και μέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ο ΣΕΠΚ, οι προπονητές, ο ΠΣΑΚ, αλλά φυσικά και όλοι οι παίκτες. Η Ομοσπονδία τόνισε θέλει την επανέναρξη και είναι πανέτοιμη για την στιγμή που θα γίνει το «restart», αλλά επισήμανε ότι το «λουκέτο» ήταν απόφαση της Κυβέρνησης και δεν είναι δυνατόν να «παρακαμφθεί».

Και φυσικά πέταξε το μπαλάκι στην καθ’ ύλην αρμόδια για το θέμα, Πολιτεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το Δ.Σ.  της Ε.Ο.Κ. έχει δημόσια και κατ’ επανάληψη κάνει γνωστό ότι η διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας, εκτός των αγώνων της Α1  Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε απόφαση που έχει ληφθεί  από  τις 2-11-2020  από την Κυβέρνηση.
Η διακοπή αυτή εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, σύμφωνα και με τις ανά τακτά διαστήματα επικαιροποιήσεις των απαγορεύσεων από την πολιτεία, που δεν είναι δυνατόν νομίμως  να παρακαμφθούν από την Ομοσπονδία, αλλιώς θα οδηγηθούμε σε περιπέτειες διοικητικές και δικαστικές.

Για μία ακόμη φορά η ΕΟΚ δηλώνει δημόσια και προς κάθε ανησυχούντα ότι και επιθυμεί και είναι καθ΄ όλα έτοιμη εφόσον αρθούν οι πιο πάνω αναφερόμενοι περιορισμοί και απαγορεύσεις, να προχωρήσει στην άμεση επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας στο χώρο της.

Κρίνεται αναγκαία η επανάληψη αυτής της αναλυτικής ενημέρωσης και επεξήγησης, προς άρση κάθε παρεξήγησης, νεφελώδους προσέγγισης, προσπάθειας παραπληροφόρησης και μετάθεσης ευθυνών.

Οι καθαρές λύσεις φέρνουν τα σωστά αθλητικά αποτελέσματα και ευνοούν τις σωστές αθλητικές σχέσεις".

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο