Η Λάρισα ευχαρίστησε κόσμο και πολιτικούς-τοπικούς φορείς για τη στήριξή τους (pic)

Η ΚΑΕ Λάρισας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωσε προς τον κόσμο της, αλλά και τους πολιτικούς και τοπικούς φορείς για τη στήριξη που παρείχαν για να γίνει δεκτή η αίτηση ανάκλησης και η παραμονή της στην ΕΚΟ Basket League.
Η Λάρισα ευχαρίστησε κόσμο και πολιτικούς-τοπικούς φορείς για τη στήριξή τους (pic)

Η αίτηση ανάκλησης που είχε πραγματοποιήσει η ΚΑΕ Λάρισας έγινε δεκτή και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Basket League τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για το λόγο αυτό το σωματείο εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τόσο τον κόσμο της, όσο και τους πολιτικούς-τοπικούς φορείς που της έδειξαν τη στήριξή τους έτσι να γίνει δεκτή η αίτησή της.

Οι άνθρωπο της Λάρισας παραδέχτηκαν ότι είχε γίνει ένα "τυπικό-λογιστικό λάθος" και έτσι μετά την αίτησή τους και την παραμονή τους εν τέλει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας, έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό τους εν όψει της νέας χρονιάς.

Δείτε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της Λάρισας:

"Σας ευχαριστούμε!!!
Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας λόγω ενός τυπικού λογιστικού λάθους περνάει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία ελπίζουμε να τελειώσει θετικά και ευχάριστα, καθώς οι εξηγήσεις που δώσαμε και τα απαραίτητα παραστατικά που προσκομίσαμε στην Ε.Ε.Α θεωρούμε πως θα μας δικαιώσουν.
Ωστόσο, σε αυτή την δυσκολία αυτό που μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να διεκδικήσουμε την δικαίωσή μας ήταν η συμπαράσταση όλων των Λαρισαίων.
Συμπαράσταση από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της πόλης, τους τοπικούς φορείς και βέβαια από τους φιλάθλους της ομάδας μας, που αντιλαμβανόμενοι την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε αισθάνονται την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και της καθημερινότητας τους.
Σας ευχαριστούμε!!!"

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του Θεσσαλικού συλλόγου:

#larisabc #larissa #larissabasketball Σας ευχαριστούμε!!! Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας λόγω ενός τυπικού...

Δημοσιεύτηκε από Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα στις Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο