Η νέα πρόταση του basketblog.gr για την Γ' Εθνική

Η θέληση μας και η θέληση των ομάδων να προβάλλουν περισσότερο την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής φέρνει μία νέα προσέγγιση στον τρόπο κάλυψης αρχικά των νότιων ομίλων της κατηγορίας
Η νέα πρόταση του basketblog.gr για την Γ' Εθνική

Σήμερα στις 14:00, ξεκινάει το ταξίδι της φετινής Γ΄Εθνικής και σκοπός μας φέτος, εδώ στο basketblog.gr, είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στην κάλυψη της αγωνιστικής δράσης. Στο πλαίσιο αυτό, από φέτος θα έχουμε live των αγώνων(στα πρότυπα αυτού που κάνουμε για την Β' Εθνική και Α2) των δύο πρώτων ομίλων της Γ΄Εθνικής με ενημέρωση για το σκορ ανά δεκάλεπτο.

Ακόμη, επειδή πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα και γιατί πιστεύουμε ότι στις «μικρές» κατηγόριες χτυπάει η ...καρδιά της ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ κάναμε μία πρόταση σε ομάδες της κατηγορίας ώστε να μας στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες από το γήπεδο την ώρα του αγώνα με στόχο την προσφορά μιας πιο «interactive» εμπειρίας στους αναγνώστες.

Έτσι, μαζί με το σκορ του αγώνα θα μεταφέρεται και η ατμόσφαιρα του γηπέδου μέσα από τα βίντεο ή τις φωτογραφίες που θα παραλαμβάνουμε. Όμως, για να επιτευχθεί το παραπάνω θέλουμε την βοήθεια και την στήριξη των ομάδων και των φιλάθλων ώστε να μπορέσουμε να προωθήσουμε την κατηγορία σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Φέτος οι δύο όμιλοι του νότου χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλό ανταγωνισμό,όπως επίσης και από την παρουσία ιστορικών ομάδων σαν τον Μίλωνα, τον ΑΟΠΦ και άλλες. Στο τέλος της ημέρας, ο στόχος του όλου εγχειρήματος είναι να προβάλλουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την κατηγορία και την εκάστοτε ομάδα θέλοντας να προωθήσουμε την εικόνα των χαμηλότερων «στρωμάτων» του ελληνικού μπάσκετ που αποτελούν και την βάση του.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο