Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στηρίζει την Καρδίτσα! (pic)

Στις δύσκολες ημέρες που περνάει η Καρδίτσα, η οικογένεια Αντετοκούνμπο είναι εκεί για να στηρίξει την περιοχή και τους ανθρώπους της.
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στηρίζει την Καρδίτσα! (pic)

Την ίδια ώρα που η Καρδίτσα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα που την ταλανίζουν, η οικογένεια Αντετοκούνμπο δείχνει για άλλη μια φορά την ευαισθησία της. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας η οικογένεια Αντετοκούνμπο με πρωτοβουλία του Θανάση συμβάλλουν με τη βοήθειά της στις ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι της περιοχής.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Καρδίτσας:

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!!

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά. Προσωπικα ο Θανασης Αντετοκουμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!! Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον...

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο