Και εγένετο Ionikos BC Hellenic Coin

O Ιωνικός Νικαίας περνάει σε άλλη εποχή, καθώς αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με την εταιρεία Hellenic Coin, που είναι πλέον ο χορηγός ονοματοδοσίας και έτσι η ομάδα αλλάζει όνομα και θα λέγεται πλέον Ionikos BC Hellenic Coin
Και εγένετο Ionikos BC Hellenic Coin

Σε μια νέα εποχή περνάει ο Ιωνικός Νικαίας. Ο σύλλογος αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με την εταιρεία Hellenic Coin, που είναι πλέον ο χορηγός ονοματοδοσίας και έτσι η ομάδα αλλάζει όνομα και θα λέγεταικ πλέον Ionikos BC Hellenic Coin!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Νέα εποχή για τον IONIKOS BC HELLENIC COIN

Η ομάδα μας ενώνει τις δυνάμεις της με την Hellenic Coin, που θα αποτελεί τον χορηγό ονοματοδοσίας για τη νέα σεζόν, στην οποία θα παρουσιαστεί με το όνομα IONIKOS BC HELLENIC COIN.

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε πως η ομάδα μας θα έχει έναν πολύ ισχυρό συμπαίκτη και αρωγό στη φετινή της προσπάθεια κι αυτός είναι η εταιρεία Hellenic Coin που είναι πλέον ο χορηγός ονοματοδοσίας. Η Hellenic Coin στηρίζει τη φιλοσοφία και το όραμα του συλλόγου με την ονομασία IONIKOS BC HELLENIC COIN να σηματοδοτεί μία νέα εποχή.

Το Hellenic Coin αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και ήδη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μία ιδανική επιλογή για τις συναλλαγές του με τη χρήση ψηφιακού νομίσματος.

Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και στόχος του Hellenic Coin είναι να το εμπιστευτούν όσο το δυνατό περισσότεροι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδηγεί στην διαμόρφωση του λογότυπου της ομάδας ως εξής:

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο