Καμπανάκι συναγερμού σε Πανιώνιο, Ιωνικό, Ήφαιστο, Άρη, ΠΑΟΚ

Οι 5 ομάδες της Basket League βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και το αύριο φαντάζει σκοτεινό
Καμπανάκι συναγερμού σε Πανιώνιο, Ιωνικό, Ήφαιστο, Άρη, ΠΑΟΚ

Ο κορονοϊός μπορεί να έχει «παγώσει» τα πάντα στην Basket League και όλα να έχουν σταματήσει, αλλά μέσα στην σιωπή της ακούγεται εδώ και καιρό ένας εκκωφαντικός ήχος. Ο ήχος από το καμπανάκι του συναγερμού, που χτυπάει όχι μάλιστα σε μια, αλλά σε πέντε ομάδες της Α1.

Πανιώνιος, Ιωνικός, Ήφαιστος, Άρης και ΠΑΟΚ σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και το αύριο όλων τους φαντάζει σκοτεινό.

Μεγάλο ζόρι για Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος δείχνει να είναι στην πιο δύσκολη θέση. Οι τελευταίοι ξένοι (πλην του Petrovic) έγιναν καπνός και όλοι τους σχεδόν είπαν ότι η διοίκηση τους είχε βάλει φέσι (ο Πανιώνιος, βέβαια, μιλάει για μικρές καθυστερήσεις και όχι… φέσι). Η FIBA του έχει ρίξει ΒΑΝ. Ο διοικητικός ηγέτης, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος φαίνεται να θέλει παραχωρήσει την ομάδα, που μπορεί να μην χρωστάει τρελά λεφτά, αλλά το ενδεχόμενο να βρει έναν ισχυρό νέο πρόεδρο δείχνει δύσκολο).

Τα χρέη πνίγουν τον  Άρη

Μέσα για τα καλά έχει μπει ο Άρης. Την ομάδα έχει αναλάβει να σώσει ο ΑΣ Άρης, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει τις μετοχές του Γουλιέλμου στα χέρια του. Και φυσικά τα χρέη είναι τεράστια και τρέχουν.

Το μετέωρο βήμα του Ιωνικού

Στον Ιωνικό άλλαξε ριζικά η ομάδα εν μέσω της σεζόν, καθώς έφυγαν τα μεγάλα όπλα των Νικαιωτών (π.χ. Μαυροκεφαλίδης). Ανέλαβε νέος χρηματοδότης, ο οποίος όμως, φαίνεται να αποχώρησε. Ο Βαγγέλης Τσάπας, που έφερε την ομάδα πίσω στην Α1, κάνει τα πάντα για να μην είναι μαύρη κι άραχλη η επόμενη μέρα και να γλιτώσει ο Ιωνικός από τον γκρεμό.

Τα περιμένει όλα από την οικογένεια Σαββίδη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι σε μαύρα χάλια οικονομικά. Βέβαια, η οικογένεια Σαββίδη στέκεται πάντα δίπλα στον «δικέφαλο» στα δύσκολα και με οικονομικές ενέσεις τον κρατάει στην ζωή. Η ομάδα όμως, δεν μπορεί να ζει μόνο απ’ αυτό. Πρέπει να βρεθεί λύση στ διοικητικό και φυσικά πρέπει να αρχίσουν τα χρέη να μειώνονται.

Σε παράξενη στιγμή ο Ήφαιστος

Ο Ήφαιστος είναι σε πολύ καλή μοίρα. Η οικογένεια Μπούμπουρα δημιούργησε ένα αληθινό θαύμα στην Λήμνο. Πήγε την ομάδα εκεί, έφτιαξε το γήπεδο, δημιούργησε ένα σπουδαίο ρόστερ και οι νησιώτες ήταν η απόλυτη έκπληξη της σεζόν.

Η αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας όμως, (για να μην παρεξηγηθούμε δεν μιλάμε για τον κόσμο, που είναι πάντα δίπλα στη ομάδα, αλλά κυρίως για τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες) έχει κάνει την οικογένεια Μπούμπουρα να θέλει να αποχωρήσει από τον Ήφαιστο ή να θέλει να πάρει την ομάδα από το νησί και έτσι ο σύλλογος βρίσκεται σε μια περίεργη και παράξενη στιγμή, στη οποία όλα είναι πιθανά.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο