Δεν θα αγωνιστεί στην Α2 ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Τις τελευταίες μέρες τόσο ο περιφερειάρχης Ηπείρου όσο και ο αντιπεριφερειάρχης προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2 η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό.
Δεν θα αγωνιστεί στην Α2 ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο κ.Αλέξανδρος Μαχριμάνης και ο κ.Κώστας Μαράβας περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου αντίστοιχα εξάντλησαν τα περιθώρια συμμετοχής της ομάδας των Ιωαννίνων Α2 κατηγορία, χωρίς όμως να επέλθει κάποιο αποτέλεσμα.

Η συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2  δεν είναι δυνατή, καθώς η πρώην Διοικούσα Επιτροπή (Ιωάννης Μάντζιος, Χρήστος Γεωργίου, Ευάγγελος Παπαγγέλης και Γιάννης Κουτσολιόντος)  και ο χορηγός της ομάδας, η οικογένεια Σεπετά, αποχώρησαν οριστικά από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα

Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις ανάμεσα στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και την Διοικούσας Επιτροπής, για αναθεώρηση της κατάστασης, όμως εν τέλει οι συναντήσεις αποδείχθηκαν άκαρπες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

«Τις τελευταίες μέρες ενεργοποιήθηκαν φορείς της πόλης και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Σιαράβας κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2.
Αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και ως εκ τούτου η πρώην Διοικούσα Επιτροπή (Ιωάννης Μάντζιος, Χρήστος Γεωργίου, Ευάγγελος Παπαγγέλης και Γιάννης Κουτσολιόντος) καθώς και ο χορηγός μας, η οικογένεια Σεπετά, εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα οριστικά και αμετάκλητα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Καχριμάνη όσο και τον κ. Σιαράβα για τις σοβαρές και άοκνες προσπάθειες που έκαναν για την εξεύρεση μιας αμοιβαίας αποδεκτά λύσης που θα εξασφάλιζε την συμμετοχή του ΠAΣ Γιάννινα στην Α2 κατηγορία.
Για την πρ. Διοικούσα Επιτροπή
Ιωάννης Μάντζιος»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο