Μαζικούς εμβολιασμούς προτείνει η Πεντέλη

Τον άμεσο εμβολιασμό 4000 αθλητών, προπονητών και παραγόντων προτείνει η Πεντέλη, υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να γίνονται εβδομαδιαία τεστ για covid-19.
Μαζικούς εμβολιασμούς προτείνει η Πεντέλη

Οι φωνές που ζητούν την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων είναι πολλές τις τελευταίες εβδομάδες, όπως και οι προτάσεις. Μία εξ αυτών κατατέθηκε σήμερα και από την Πεντέλη, η οποία προτείνει να γίνει άμεσος εμβολιασμός των 4000 αθλητών, προπονητών και παραγόντων, προκειμένου να αποφευχθεί με αυτόν τον τρόπο η λήψη των εβδομαδιαίων (και δαπανηρών) rapid tests για τις ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ θέλει να εκφράσει το ενδιαφέρον της για την επανεκκίνηση του μπάσκετ που πρέπει σε επίπεδο προπονήσεων να είναι άμεση για όλες τις ηλικίες, ενώ και για την την αναγκαία ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, ακούει με ενδιαφέρον τις αξιόλογες προτάσεις που δημοσιοποιούνται από διάφορες κατευθύνσεις.

Πριν όμως από οποιαδήποτε συζήτηση για λεπτομέρειες, θεωρούμε ως απαραίτητη προϋπόθεση την δημιουργία άμεσα ενός περιβάλλοντος ανοσίας με τον εμβολιασμό 4000 εμπλεκομένων αθλητών, προπονητών και παραγόντων. Έτσι δεν θα υπάρχει η ανάγκη εβδομαδιαίων tests αλλά παράλληλα θα αποφευχθεί και η ανάγκη μιας εκ νέου διακοπής των πρωταθλημάτων.

Νομίζουμε ότι προς την κατεύθυνση αυτή θα πρέπει να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας όλοι οι ενδιαφερόμενοι Φορείς και Σωματεία, προσβλέποντας στο έμπρακτο ενδιαφέρον της Πολιτείας για το Άθλημα».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο