Με το ίδιο τεχνικό team θα πορευτεί το Μαρούσι και την νέα σεζόν!

Το ίδιο τεχνικό επιτελείο θα βρίσκεται στον πάγκο του Μαρουσίου και την νέα αγωνιστική περίοδο
Με το ίδιο τεχνικό team θα πορευτεί το Μαρούσι και την νέα σεζόν!

Το Δημοτικό συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης , μετά από μια πετυχημένη χρονιά του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με το τεχνικό team.

Το τεχνικό επιτελείο που θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας Μαρουσιού στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 είναι το εξής :

Head coach της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας , πρώτος βοήθος ο Γιώργος Κατσαρέλιας και δεύτερη βοηθός η Βασιλεία Γκουζίνη, ενώ το scouting της ομάδας θα αναλάβει ο Άγγελος Παναγόπουλος .

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας:

Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης , μετά από μια πετυχημένη χρονιά,ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με το τεχνικό και το ιατρικό team της ανδρικής ομάδος.

Στο τεχνικό επιτελείο ο Γιώργος Σκαραφίγκας (head coach), θα πλαισιώνεται από τον Γιώργο Κατσαρέλια (A’ assistant coach), την Βασιλεία Γκουζίνη (B’ assistant coach) και τον Άγγελο Παναγόπουλο (scouting).

Στο ιατρικό επιτελείο επικεφαλής θα είναι ο ορθοπεδικός ιατρός Γιάννης Τσαπακίδης πλαισιωμένος από τους φυσικοθεραπευτές Παναγιώτη Κανελλόπουλο και Νατάσα Αποστόλου.

Τέλος για ακόμη μια χρονιά θα έχουμε αρωγό δίπλα μας το «Κέντρο Φυσικοθεραπείας ΙΑΣΗ» που θα προσφέρει στους αθλητές μας τις υπηρεσίες του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο