Το παράδειγμα του Μίλωνα: Συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητές (pic)

Ο αρχηγός του Μίλωνα Νίκος Ψυλέας έδωσε ευχαριστίες στον Πρόεδρο του σωματείου Μιχάλη Σακελλαρίδη και Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο.
Το παράδειγμα του Μίλωνα: Συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητές (pic)

Ενώ η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να κρατάει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη χώρα μας σε αγωνιστική αδράνεια, πολλοί αθλητές, σωματεία και διάφοροι άνθρωποι του χώρου συνεχίζουν τις προσπάθειες για σταδιακή επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών αυτών, παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί το σωματείο του Μίλωνα. Για το λόγο αυτό, ο αρχηγός της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη Νίκος Ψυλέας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια ανάρτηση, με την οποία ευχαριστεί τον Πρόεδρο του συλλόγου Μιχάλη Σακελλαρίδη, αλλά και τον Αντιπρόεδρο της ομάδας, Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών της ομάδας, δίνοντας παράδειγμα σε αρκετά σωματεία.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Ψυλέα:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη υπερηφάνεια και τιμή που είμαι μέλος της οικογένειας του Μίλωνα που απο μικρό παιδι μου δίδαξαν το ηθος την αγαπη τον σεβασμό στο μπάσκετ,Πέρα από το αθλητικό κομμάτι στο οποίο ο σύλλογος αποτελεί παράδειγμα λειτουργίας , αν οι μπασκετικοι παράγοντες της χώρας είχαν έστω κατ ελάχιστον τις ευαισθησίες και την ίδια αγάπη που έχει η διοίκηση του Μίλωνα για τους αθλητές του,τότε θα μιλούσαμε για μια μπασκετική ουτοπία στη χώρα μας. Οι άνθρωποι του Μίλωνα συνεχίζουν και στέκονται στο πλευρό μας τόσο ηθικά όσο και υλικά, βρίσκονται πάντοτε ένα βήμα πριν στις οποίες ανάγκες έχουμε και δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Σε αυτό το πλαίσιο θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον Πρόεδρο τον Αντιπρόεδρο Β, Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο, τη διοίκηση τον GM Κύριο Θανάση Δουνη αλλά και όλα εκείνα τα μέλη του Μίλωνα που σε δύσκολες περιόδους τόσο για τον σύλλογο όσο και για την κοινωνία συμβάλλουν σημαντικά για να εξασφαλίσουν τους αθλητές της ομάδας.Τέλος ένα ευχαριστώ στον Coach Νίκο Καραγιάννη που πάρα το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον σύλλογο έχει γίνει ένα με τη Μιλωνιτικη οικογενεια».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο