Η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς του Μιχάλη Πελεκάνου

Ο 37χρονος παίκτης ανέβασε ένα μήνυμα - παράδειγμα προς μίμηση στα social media με το οποίο ξεκαθάριζε ότι μπορεί να φιλοξενήσει όποια οικογένεια με παιδάκια έχασε το σπίτι της από την φονική πυρκαγιά
Η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς του Μιχάλη Πελεκάνου

Είναι από τις στιγμές που λες: "Ναι υπάρχει ελπίδα ακόμα, γιατί υπάρχουν ακόμα άνθρωποι"! Και το λες δυνατά να το ακούσουν όλοι. Για να παραδειγματιστούν. Να ακολουθήσουν κι αυτοί τον ίδιο δρόμο. Και μαζί λες και ένα μεγάλο "μπράβο" στον Μιχάλη Πελεκάνο, γιατί σε αυτόν αναφερόμαστε. Και του αξίζει αυτό το μπράβο γιατί έδειξε ότι πανω απ' όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Ο 37χρονος παίκτης συγκλονίστηκε από την τεράστια τραγωδία με την φονική πυρκαγιά. Δεν έμεινε όμως, μόνο στα λόγια και τις δηλώσεις συμπαράστασης. Εκανε κάτι σπουδαίο. Ο 37χρονος παίκτης αποφάσισε να σταθεί έμπρακτα σε μια από τις οικογένειες με παιδιά που είδε το βιος, το σπίτι της, την ζωή της ολάκερη να γίνονται στάχτη. Ο Μιχάλης Πελεκάνος αποφάσισε να ανοίξει το σπίτι του και να φιλοξενήσει μια απ' αυτές τις οικογένειες. Και είπαμε... Δεν έμεινε στα λόγια.

Ο πολύπειρος παίκτης ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στα social media ένα μήνυμα με το οποίο καλούσε όποιον οικογένεια με παιδιά έχει ανάγκη στέγασης να μην το σκεφτεί. Να επικοινωνήσει μαζί του και θα την φιλοξενήσει σπίτι του! Και ζήτησε από όλους να κοινοποιήσουν το μήνυμά του για ναφτάσει παντού!

TO POST ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο