Στον Πρωτέα ο Παπαγεωργίου

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες γυμναστές, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, συμπεριλαμβάνεται στο προπονητικό τιμ του Πρωτέα Βούλας, που φέτος έχει υψηλές βλέψεις.Η σχετ...
Στον Πρωτέα ο Παπαγεωργίου

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες γυμναστές, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, συμπεριλαμβάνεται στο προπονητικό τιμ του Πρωτέα Βούλας, που φέτος έχει υψηλές βλέψεις.
Η σχετική ανακοίνωση:

Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον γυμναστή Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος θα αναλάβει όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου είναι υπεύθυνος Γυμναστής όλων των ηλικιακών τμημάτων των Εθνικών μας ομάδων, όπως και της Εθνικής Ανδρών, ενώ θεωρείται ο κορυφαίος στον τομέα του.

Για τη συνεργασία του με τον σύλλογο δήλωσε: "Μου έγινε η πρόταση από τον πρόεδρο της ομάδας, η οποία στοχεύει στο να γυμνάζονται σωστά τα παιδιά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του συλλόγου. Στόχος μας είναι να γυμνάζονται σωστά οι παίκτες και ανάλογα με τον προγραμματισμό να γίνουν πρώτα απ’ όλα σωστοί αθλητές.

Ο συναγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και αν ένας αθλητής δεν έχει γυμναστεί σωστά από μικρή ηλικία, τότε δύσκολα θα μπορέσει να εξελιχθεί και να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο, δίχως να έχει προβλήματα.

Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αυτό που θα εφαρμοστεί στον Πρωτέα. Είναι ένας ενιαίος προγραμματισμός για όλα τα ηλικιακά τμήματα, ώστε να τεθούν οι σωστές βάσεις και να μπορούν αργότερα οι προπονητές των τμημάτων να δουλέψουν πολύ πιο εύκολα στην εξειδίκευση των αθλητών".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο