Ο Άρης δίπλα στα παιδιά

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΚΑΕ Άρης με την στήριξη της στο πρόγραμμα που διοργάνωσαν οι "Γιατροί χωρίς σύνορα", το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από γάλα. Οι Μούρτ...
Ο Άρης δίπλα στα παιδιά

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΚΑΕ Άρης με την στήριξη της στο πρόγραμμα που διοργάνωσαν οι "Γιατροί χωρίς σύνορα", το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από γάλα. Οι Μούρτος, Γκίκας και Πουλιανίτης μοίρασαν γάλα και πήραν μέρος με αυτόν τον τρόπο στον μεγάλο αγώνα για την περίθαλψη των παιδιών του κόσμού που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Οι παίκτες του Άρη, στις δηλώσεις τους στάθηκαν:

Γκίκας: «Είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε μέρος σε μία τέτοια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Πρέπει να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, όχι μόνο σε περιόδους εορτών, αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Μούρτος: «Είναι σημεία των καιρών. Ενημερωθήκαμε για την ενδιαφέρουσα αυτή πρωτοβουλία και ως Αρης δεν μπορούσαμε να λείψουμε. Δυστυχώς βιώνουμε μέρες κρίσης και πρέπει ο καθένας, από όποιο πόστο μπορεί, να βοηθάει».

Πουλινιάτης: «Με χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση για αυτήν την εκδήλωση ανθρωπιάς. Είναι υποχρέωσή μας να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη, με όποιον τρόπο μπορούμε».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο