Παίζει με «Χαμόγελο» ο Φάρος

Σε μία σπουδαία κίνηση προέβη ο Φάρος Κερατσινίου, στηρίζοντας ενεργά το «Χαμόγελο του παιδιού». Η διοίκηση του συλλόγου, αποφάσισε να έχει ως χορηγό της φανέλας γι...
Παίζει με «Χαμόγελο» ο Φάρος

Σε μία σπουδαία κίνηση προέβη ο Φάρος Κερατσινίου, στηρίζοντας ενεργά το «Χαμόγελο του παιδιού». Η διοίκηση του συλλόγου, αποφάσισε να έχει ως χορηγό της φανέλας για την επόμενη σεζόν την εν λόγω οργάνωση, συνεχίζοντας το έντονο κοινωνικό της έργο και θέτοντας ως «ρήτρα» καταβολής του ποσού των 10 ευρώ, κάθε άστοχη βολή των παικτών του Γιάννη Τζήμα. 

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Το μπάσκετ είναι για εμάς το σημαντικότερο από τα… ασήμαντα πράγματα της ζωής μας. Εκφράσεις όπως «χαρά» και «λύπη» έχουν περιορισμένη αξία καθώς υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα. Κι εμείς στον Φάρο θέλουμε να μετατρέψουμε την αθλητική λύπη σε πραγματική χαρά και ταυτόχρονα να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους όσους αισθάνονται το ίδιο με εμάς.

Η προσπάθεια που κάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» ξεπερνά τις δικές μας προσπάθειες για την κατάκτηση μιας νίκης. Νιώθουμε «μικροί» απέναντι στο πολύ μεγάλο έργο που συντελείται σ” αυτόν τον οργανισμό και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και εμείς από την πλευρά μας κάτι μικρό αλλά συμβολικό.

Η διοίκηση του Φάρου αποφάσισε να δώσει τη θέση του κεντρικού χορηγού στη φανέλα, στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Έτσι, κάθε αγώνας που θα μετέχει η ομάδα μας θα είναι ζωντανή διαφήμιση γι” αυτή την προσπάθεια. Κι είναι αυτονόητο πως αυτή η συνεργασία δεν εμπεριέχει το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο προς εμάς.

Οι παίκτες της ομάδας μας αποφάσισαν να δίνουν 10 ευρώ για κάθε άστοχη βολή τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του «Χαμόγελου». Έτσι κάθε… αγωνιστική αποτυχία θα κάνει πραγματικά χαρούμενα τα παιδιά. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο