Για την εξαφανισμένη ιστοσελίδα, είπαν κάτι;

Ωραίο ήταν το αφιέρωμα του Gigantes στον Ηφαιστο. Πολύ τιμητικό για την ομάδα αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλει η οικογένεια Μπούμπουρα προκειμένου να δημιουργήσει έναν σύλλογο- μοντέλο. Που θα αφήσει στίγμα στην Basket League. Και που θα δημιουργήσει πολύ στενούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία στην Λήμνο.
Για την  εξαφανισμένη ιστοσελίδα, είπαν κάτι;

Μόνο που η φάση έμοιαζε με… τσαρούχια σε ημίψηλο. Διότι εξακολουθούμε να μην βλέπουμε ΠΟΥΘΕΝΑ την επίσημη ιστοσελίδα του Ηφαίστου. Και είναι τουλάχιστον παράξενο αν όχι προσβλητικό, μια τέτοια προσπάθεια να μειώνεται από θέματα που λύνονται σε ένα λεπτό. Μπορούν να μας ρωτήσουν κι εμάς στο basketblog που κάτι σκαμπάζουμε από ιστοσελίδες.

Εδώ και μήνες έχουμε επισημάνει ότι η ιστοσελίδα του Ηφαίστου έχει… πέσει από τον Φεβρουάριο. Η ομάδα της Λήμνου κλείνει 7 μήνες χωρίς επίσημο site. Αλήθεια, ότι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ εδώ και μισό χρόνο να ανεβάσουν την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, το εξήγησαν στο Gigantes;

Πραγματικά, ο Σπύρος Μπούμπουρας που είναι ένας νέος, έξυπνος και δραστήριος επιχειρηματίας, άρα και εξοικειωμένος με τη νέα τεχνολογία, δεν ενοχλείται απ’ αυτή ην ανορθογραφία; Για την οποία, μάθαμε, ότι έγινε και ερώτηση από τον ΕΣΑΚΕ.

Είναι τρομερό… Πραγματικά! Μα να μην μπορείς να ανεβάσεις μια σελίδα;;;

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο