Ο Χολαργός συνεχίζει τη δουλειά στις μικρές ηλικίες

Παρά τις εξελίξεις στο ανδρικό τμήμα, η ομάδα του Χολαργού συνεχίζει να δουλεύει σε βάθος χρόνου με κατεύθυνση την ανάπτυξη του μπάσκετ σε μικρές ηλικίες
Ο Χολαργός συνεχίζει τη δουλειά στις μικρές ηλικίες

Ο Χολαργός αποφάσισε να μην συνεχίσει στην Α1 παραχωρώντας την θέση του στον Κολοσσό Ρόδου, όμως η δουλεία στον σύλλογο δεν σταματά. Η αθηναϊκή ομάδα θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο την ανάδειξη και την προβολή του μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η κίνηση του συλλόγου να δημιουργήσει τμήμα baby basket, που θα δώσει την δυνατότητα σε γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στην ομάδα για μία πρώτη επαφή με το άθλημα. Το τμήμα θα αφορά παιδιά προσχολικής ηλικίας από 3.5 ετών σε ένα πρόγραμμα που θα συνοδεύεται από πολλά παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Χολαργού ανακοινώνει την έναρξη τμήματος baby basket για παιδιά προσχολικής ηλικίας ( από 3,5 ετών). Οι προπονήσεις θα διενεργούνται στην κλειστή αίθουσα του 2ου γυμνασίου Χολαργού από την προπονήτρια κ. Καρολίνα Παπακωνσταντίνου πτυχιούχο του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση (https://holargosbc.gr/wp-content/uploads/2019/01/CV_karolp.2018.pdf)

Οι μικροί αθλητές θα διασκεδάζουν σε ενα ασφαλές περιβάλλον και θα γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα του μπάσκετ μέσα από ενα εξειδικευμένο πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια».

 

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο