«Ασέβεια» στο Πανιώνιος – Ολυμπιακός (vid)

Οι διαιτητές ξέχασαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τον Θανάση Γιαννακόπουλο και όταν το θυμήθηκαν, διέκοψαν το ματς και το ξεκίνησαν ξανά από την αρχή
«Ασέβεια» στο Πανιώνιος – Ολυμπιακός (vid)

Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά το μυαλό μας προδίδει και ξεχνάει. Από την άλλη όμως, κάποια πράγματα δεν πρέπει να ξεχνιούνται με τίποτα. Και όταν ξεχνιούνται τότε αυτό αποτελεί «ασέβεια», έστω κι αν η «ασέβεια» αυτή δεν είναι ηθελημένη και δεν έγινε με κακό σκοπό ή κακή πρόθεση. Οι διαιτητές του σημερινού (24/3) αγώνα της Basket League Πανιώνιος – Ολυμπιακός, οι Σώμος, Καλδίρης και Ζαχαρής ξέχασαν ότι σε όλα τα  ματς τηρείται ενός λεπτού σιγή στην  μνήμη του διοικητικού παράγοντα μύθου του Παναθηναϊκού και αληθινά σπουδαίου ανθρώπου, Θανάση Γιαννακόπουλου.

Οι διαιτητές ξεχάστηκαν και ξεκίνησαν το παιχνίδι του κλειστού «Σοφία Μπεφόν» χωρίς να  κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τον  διοικητικό ηγέτη θρύλο των πράσινων. Οι Σώμος, Καλδίρης, Ζαχαρής έκαναν κανονικά το τζάμπολ και το ματς ξεκίνησε. Κάπου εκεί ο προπονητής του Πανιωνίου, Βασίλης Φραγκιάς, κάτι είπε στους διαιτητές (πιθανότατα για το όλο θέμα) και έτσι οι τρεις διαιτητές σταμάτησαν το ματς.

Αμέσως οι δυο ομάδες πήγαν στο κέντρο κρατήθηκε  η ενός λεπτού σιγή για τον Θανάση Γιαννακόπουλο και στην συνέχεια έγινε πάλι το τζάμπολ και το ματς ξεκίνησε και πάλι από την αρχή.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο