Γουλιέλμος:«Ξανασυζητήσαμε τα πάντα σε επίπεδο ηθικής, αρχών και αξιών»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, έδωσε την δική του οπτική πάνω για όλα τα ζητήματα που θίχτηκαν στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας, μεταξύ άλλω, ότι πιστεύει πως ο Ολυμπιακός δεν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
Γουλιέλμος:«Ξανασυζητήσαμε τα πάντα σε επίπεδο ηθικής, αρχών και αξιών»

Αναλυτικά όσα είπε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Άρης:

«Ο κος Γιαννακόπουλος είχε μία πολύ ζωντανή και σημαντική άποψη για τα πράγματα, το πρωτάθλημα και το μπάσκετ. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος όπως και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι έξυπνοι και έχουν άποψη. Κανείς δεν μπαίνει στο ελληνικό μπάσκετ ως ιδιοκτήτης με αποκλειστικό στόχο να του κάνει κακό. Όλοι μπαίνουν με στόχο να του κάνουν καλό. Δεν υπήρχε κανένα 13-1. Υπήρχε μία κοινή τάση και πορεία η οποία φυσικά. Έλληνες είμαστε με προσωπικότητες, έχουμε οπτική γωνία σε κάποιο μέρος. Η κεντρική γραμμή είναι κοινή. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για 13-1. Ούτε για 7-7. Έχω την αίσθηση πως θα μείνει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. 

ο ελληνικό μπάσκετ είναι περισσότερο ενωμένο από κάθε άλλη φορά. Ξανασυζητήσαμε τα πάντα σε επίπεδο ηθικής, αρχών και αξιών. Συζητήσαμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διαιτητές οι οποίοι απειλούνται. Ξεκινήσαμε την κουβέντα με τα προβλήματα που υπάρχουν, όχι μόνο για τα προβλήματα στη διαιτησία αλλά γενικότερα. Επίσης, συμφωνήσαμε στο ότι δέκα μέρες μετά από τη λήξη του πρωταθλήματος θα συναντηθούμε και δεν θα αποχωρήσουμε μέχρι να ομονοήσουμε. Πάντως ένα είναι βέβαιο, ότι το ελληνικό μπάσκετ βγαίνει πιο δυνατό και πιο ενωμένο απ’ ότι ήταν χθες».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο