Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών (pics)

Και η ομάδα του Προμηθέα Πατρών με ανακοίνωσή της εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γκίμα.
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών (pics)

Και η ομάδα του Προμηθέα Πατρών με ανακοίνωσή της εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γκίμα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Δημήτρη Γκίμα, συγκλονίζοντας το χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο.

Η ομάδα του Προμηθέα Πατρών με ανακοίνωσή της, θέλησε να εκφράσει και αυτή, τα βαθύτατα συλυπητηριά της προς την οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «Τα μέλη του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών -και προσωπικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ευάγγγελος Λιόλιος- εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, καθώς και στην Οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας για τη βαριά κι εντελώς απρόσμενη απώλεια τους. 

Ο εκλιπών υπηρέτησε τον μπάσκετ και ιδιαίτερα τον Φίλιππο Βέροιας ως αθλητής και προπονητής με αυθεντικό πάθος, σπάνιο αθλητικό ήθος και ιδιαίτερη αγάπη.

 Όταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στην Α2 Εθνική (2015-16), αλλά και πρόσφατα με αφορμή τις κοινές τηλεπροπονήσεις των Ακαδημιών των 2 ομάδων μάς εντυπωσίασε η πηγαία αυθεντικότητα, η άοκνη μαχητικότητα και η μοναδική αγάπη για την ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας, αυτού του αληθινού εργάτη του αθλήματος.

Το κενό τέτοιων ανθρώπων είναι βαρύ και δυσαναπλήρωτο για όλους όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο