Ραντεβού Πανιωνίου με Λυκογιάννη

Στο ίδιο τραπέζι με τον τέως προπονητή του Κολοσσού θα καθίσουν την Παρασκευή (15/6) οι κυανέρυθροι, οι οποίοι έχουν το βλέμμα τους και σε κάποιες άλλες καλές περιπτώσεις
Ραντεβού Πανιωνίου με Λυκογιάννη

Την Παρασκευή (15/6) θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στην διοικητική ηγεσία του Πανιωνίου και τον Αρη Λυκογιάννη προκειμένου να διαπιστωθεί αν το έδαφος είναι ευνοϊκό ώστε να υπάρξει συνεργασία. Στον έμπειρο προπονητή έχει δοθεί απόλυτη προτεραιότητα από πλευράς Πανιωνίου καθώς εκτιμώνται ιδιαιτέρως οι ικανότητές του και θεωρούν ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Απ’ εκεί και πέρα όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα σίγουρο ενώ αυτή την στιγμή οι δύο πλευρές φαίνονται περισσότερο μακριά παρά κοντά. Πάντως επειδή υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπο του Λυκογιάννη θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια και σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε συμφωνία τότε θα ενεργοποιηθούν οι επόμενες επιλογές. Ολοι όμως περιμένουν τι μέλλει γενέσθαι στην συνάντηση με τον Λυκογιάννη καθώς η κατάληξή της θα σηματοδοτήσει εξελίξεις. Είτε ο Λυκογιάννης θα αρχίσει να φτιάχνει την ομάδα είτε θα αρχίσουν οι διαδικασίες για την επόμενη επιλογή.

Πέραν του Λυκογιάννη οι περιπτώσεις των Νίκου Βετούλα, Κώστα Φλεβαράκη και Φώτη Τακιανού υπάρχουν στο μυαλό των Νεοσμυρνιωτών αλλά δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να προκύψει κάποια έκπληξη. Κάποιο νέο πρόσωπο δηλαδή που θα προωθηθεί στην πρώτη σειρά του ενδιαφέροντος. Προς το παρόν όμως εκείνο που επικεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η συνάντηση των διοικούντων τον Πανιώνιο με τον Αρη Λυκογιάννη.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο