Χαρίλαος Τρικούπης: Μαζί με τον Μούτσιο, Καλογήρου και Δεράος

Ο Ντίνος Καλαμπάκος θα έχει τους προπονητές Λευτέρη Καλογήρου και Σπύρο Δεράο δίπλα του στο «ταξίδι» που θα πραγματοποιήσει η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΚΟ Basket League. Φυσικά στο πλευρό του θα παραμείνει και ο «πιστός στρατιώτης» του συλλόγου Ηλίας Μούτσιος.
Χαρίλαος Τρικούπης: Μαζί με τον Μούτσιο, Καλογήρου και Δεράος

Ο Χαρίλαος Τρικούπης μετά από μία εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε, η οποία συνδυάστηκε με την πολυπόθητη άνοδο στα "σαλόνια" της ΕΚΟ Basket League, έχει ξεκινήσει ήδη τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Στο coaching staff της ομάδας από το Μεσολόγγι θα παραμείνει και ο Ηλίας Μούτσιος, ο οποίος αποτέλεσε εδώ και δύο χρόνια άμεσο συνεργάτη του Ντίνου Καλαμπάκου στην εκπληκτική πορεία που είχε ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Ο Ηλίας Μούτσιος βρίσκεται στην ομάδα του Χαρίλαου εδώ και επτά χρόνια και αποτελεί πολύ μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας αυτής του συλλόγου, για αυτό και με τη νέα αγωνιστική σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του coach Καλαμπάκου όντας ένας "πιστός στρατιώτης" αυτή τη φορά όμως στα "σαλόνια" της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας.

Όπως είχε γίνει γνωστό και προ ημερών, ο Ντίνος Καλαμπάκος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το Μεσολόγγι, ωστόσο και με νέους συνεργάτες. Οι προπονητές που θα βρίσκονται λοιπόν στο πλευρό του έμπειρου coach εκτός από τον coach Μούτσιο θα είναι και οι Λευτέρης Καλογήρου και Σπύρος Δεράος.

Ο Λευτέρης Καλογήρου είναι ένας εξίσου έμπειρος προπονητής με πολλές συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας. Φέτος μάλιστα βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας της ΧΒΑ στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και μάλιστα κατάφερε να πανηγυρίσει και την άνοδο στη Β' Εθνική. 

Ο Σπύρος Δεράος αποτελεί έναν πολύ ικανό προπονητή με μεγάλη εμπειρία επίσης. Φέτος βρέθηκε και αυτός στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την ομάδα του Γλαύκου, η οποία κατάφερε να πραγματοποιήσει μια θετική πορεία για τα δεδομένα της στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, είχε ξανά βρεθεί πριν από τέσσερα χρόνια στον πάγκο της ομάδας και επιστρέφει σε ρόλο άμεσου συνεργάτη δίπλα στον coach Ντίνο Καλαμπάκο.

Το "ταξίδι" του Χαρίλαου Τρικούπη στην κορυφαία κατηγορία της χώρας ξεκινάει τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο σύλλογος θα βρίσκεται με ένα αξιόλογο προπονητικό team στη διάθεσή του, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει μία αξιοσημείωτη πορεία στο πρωτάθλημα.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο