Γαλατσόπουλος: «Άκρως δημιουργική η νέα χρονιά»

Ο ΕΣΑΚΕ έκοψε την πίτα του και ο πρόεδρος της Λίγκας Ευάγγελος Γαλατσόπουλος μίλησε για τους στόχους το 2019, ενώ στο σημερινό ΔΣ αποφασίστηκε να στηριχθεί η ισπανική Λίγκα στο BCL και συγκροτήθηκε και η Οργανωτική Επιτροπή του 23ου All Star Game
Γαλατσόπουλος: «Άκρως δημιουργική η νέα χρονιά»

Απ’ όλα είχε το σημερινό μενού στον ΕΣΑΚΕ. Αρχικά το πρόγραμμα είχε ΔΣ. Εκεί εγκρίθηκε η παραχώρηση μέρους των μετοχών του Συνδέσμου στο Basketball Champions League στην Ισπανική Λίγκα (ACB), που εντάχθηκε τον περασμένο μήνα στους μετόχους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η κίνηση του ΕΣΑΚΕ έδειξε ότι τα μέλη της BCL στηρίζουν το ένα το άλλο. Επίσης στο ΔΣ συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή του 23ου All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου στη «Nick Gallis Hall» στο Αλεξάνδρειο. Την Επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και οι κ.κ. Θεοφάνης Ταρνατώρος, Μπάνε Πρέλεβιτς, Δημήτρης Γουλιέλμος, Μανώλης – Χαράλαμπος Κεφαλογιάννης, Μανώλης Παπαμακάριος (πρόεδρος ΠΣΑΚ), Γιώργος Κονδύλης και Κώστας Αλεξανδρίδης.

Στην συνέχεια το μενού είχε την κοπή της πίτας. Εκεί ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος μίλησε για τη νέα χρόνιά, τόνισε ότι το μπάσκετ θα προσφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις και η σεζόν θα είναι άκρως δημιουργική. Οσο για το καθιερωμένο φλουρί , έπεσε στον Ηφαιστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Στην σημερινή (10/1) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε η παραχώρηση μέρους των μετοχών του Συνδέσμου στο Basketball Champions League στην Ισπανική Λίγκα (ACB), που εντάχθηκε τον περασμένο μήνα στους μετόχους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην οποία ο ΕΣΑΚΕ συμμετέχει από την πρώτη ημέρα της ίδρυση της.

Αποφασίστηκε, επίσης, η συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής του 23ου All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο. Την Επιτροπή αποτελούν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και οι κ.κ. Θεοφάνης Ταρνατώρος, Μπάνε Πρέλεβιτς, Δημήτρης Γουλιέλμος, Μανώλης – Χαράλαμπος Κεφαλογιάννης, Μανώλης Παπαμακάριος (πρόεδρος ΠΣΑΚ), Γιώργος Κονδύλης και Κώστας Αλεξανδρίδης.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, έγινε η κοπή της πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τυχερή την ΚΑΕ Ήφαιστος και τον εκπρόσωπο της κ. Κώστα Κώτση. Το δώρο για την τυχερή ΚΑΕ ήταν ένα Smartwatch ρολόϊ.

«Εύχομαι στους αθλητές, προπονητές, διοικήσεις, διαιτητές, κριτές και φίλους του μπάσκετ υγεία και να εκπληρώσουν όλες τις φιλοδοξίες τους για το νέο έτος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και τόνισε: «Ο ΕΣΑΚΕ θα συνεχίσει το 2019 με την ίδια προσήλωση και σκληρή δουλειά την προσπάθεια του για την αναβάθμιση της Betshop Basket League, με σκοπό το Πρωτάθλημα μας να προσφέρει ακόμη περισσότερες συγκινήσεις και όμορφες στιγμές στους φιλάθλους. Είμαι βέβαιος ότι σε αυτή την προσπάθεια συντάσσονται όλες οι ΚΑΕ και οι εμπλεκόμενοι στην Betshop Basket League και πως η νέα χρονιά θα είναι άκρως δημιουργική για το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο