ΕΣΑΚΕ: Εγινε «καπνός» ο Κωστής Ζομπανάκης

Ο Κωστής Ζομπανάκης παραιτήθηκε από τη θέση του Συμβούλου Ανάπτυξης και Στρατηγικής του ΕΣΑΚΕ, κάτι παραπάνω από ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του
ΕΣΑΚΕ: Εγινε «καπνός» ο Κωστής Ζομπανάκης

Ο Κωστής Ζομπανάκης έγινε «καπνός» από τον ΕΣΑΚΕ. Ο άλλοτε ισχυρός άνδτας του Ρεθύμνο, παραιτήθηκε από τη θέση του Συμβούλου Ανάπτυξης και Στρατηγικής του ΕΣΑΚΕ.

Το ωραίο είναι ότι ο Κωστής Ζομπανάκης δεν πρόλαβε καν να συμπληρώσει 1,5 μήνα στη θέση του. Σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, αποφάσισε να τα βροντήξει κάτω και να φύγει από τον ΕΣΑΚΕ.

Ο Κωστής Ζομπανάκης δεν έχει ανακοινώσει ως τώρα το τι τον έκανε να αποφασίσει να αποχωρήσει από το πόστο που του έδωσε η διοίκηση της Λίγκας.

Αυτό ίσως να γίνει άμεσα.

Τα σενάρια λένε ότι ο Κωστής Ζομπανάκης είχε προτείνει κάποια πράγματα, δεν είδε να υλοποιούνται και έτσι αποφάσισε να αφήσει σύξυλη την Λίγκα και να αποχωρήσει.

Ο Κωστής Ζομπανάκης είχε αποφασίσει να μετακομίσει στον ΕΣΑΚΕ, λίγο μετά την βόμβα που είχε ρίξει στο Ρέθυμνο.

Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών είχε ανακοινώσει στα τέλη Μαΐου ότι αποχωρεί από το Ρέθυμνο και σταματάει να χρηματοδοτεί την ομάδα.

Αυτό προκάλεσε σεισμό στον σύλλογο της Κρήτης και το Ρέθυμνο έπεσε στον γκρεμό.

Η ομάδα αποχώρησε από την Basket League. Η… πτώση όμως, δεν έμεινε εκεί.

Το Ρέθυμνο αποφάσισε να πέσει από όλες τις εθνικές κατηγορίες και η ομάδα θα παίζει πλέον στο τοπικό πρωτάθλημα της Κρήτης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο