Μπλατ: «Θα πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη στους διοργανωτές για τη χρονική στιγμή και για τον τρόπο διεξαγωγής του»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε για το επικείμενο All Star Game στην Θεσσαλονίκη, αλλά έδωσε και... τροφή για σκέψη στους διοργανωτές.
Μπλατ: «Θα πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη στους διοργανωτές για τη χρονική στιγμή και για τον τρόπο διεξαγωγής του»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Μετά από την περυσινή επιτυχημένη διοργάνωση φέτος το ΕΚΟ All Star Game ’19 φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη, σε μια ιδιαίτερη συγκυρία καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τους πρώτους αγώνες που έγινε στην Ελλάδα. Πως σας φαίνεται η συγκεκριμένη επιλογή; 

«Είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Ένα μεγάλο μέρος από την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, είτε παίκτες είτε ομάδες προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη. Οπότε είναι υπέροχο που η φετινή διοργάνωση να φιλοξενηθεί στη συγκεκριμένη πόλη». 

- Πως αντιμετωπίζουν οι προπονητές αλλά και οι παίκτες τη συμμετοχή σε μία γιορτή όπως το ΕΚΟ All Star Game; 

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό και για εμάς. Όλοι όσοι συμμετέχουν οφείλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάσουν ένα ωραίο σόου για τον κόσμο. Είναι μια γιορτή του μπάσκετ». 

- Μια τέτοια διοργάνωση λίγο πριν κορυφωθεί η σεζόν, βοηθά τους παίκτες ώστε να χαλαρώσουν εν όψει της συνέχειας; 

«Δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θα πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη στους διοργανωτές για τη χρονική στιγμή και για τον τρόπο διεξαγωγής του, έτσι ώστε να του δώσουν μεγαλύτερη αξία αλλά και στους παίκτες τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνουν αυτό που πρέπει για να ικανοποιήσουν τον κόσμο». 

- Είναι πολύ πιθανό να έχετε ως αντιπάλους σας, δικούς σας παίκτες στον Ολυμπιακό. Θα έχουν κάποια… ιδιαίτερη αντιμετώπιση; 

«Όχι όχι, δε θα έχουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση! Ούτε έχω τον χρόνο να προετοιμάσω για συγκεκριμένο γι’ αυτό. Άλλωστε δεν είναι αυτός ο σκοπός τέτοιων αγώνων». 

- Ποια είναι τα μηνύματα περνούν προς τον κόσμο, μέσα από μια διοργάνωση όπως το ΕΚΟ All Star Game; 

«Δεν ξέρω αν είναι μήνυμα αυτό που περνά προς τα έξω, όσο είναι ένα παράδειγμα, για την αγάπη για το άθλημα. Και βέβαια για να ευχαριστήσουν οι παίκτες τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο